2020

Härkä ja Skorpioni 2020


Vuosihoroskooppi kesäkuun loppuun 2020.

Tämä merkkipari on ollut melko hyvissä enegioissa näinä jännitteisinä aikoina. Vastuuta ja velvotteita on heidänkin kannettavakseen toki tullut ja lukkuituneita asenteita ovat joutuneet korjaamaan mutta suotuisimmissa olosuhteissa kuin moni muu.

Heillä muutosenergia on kohdistunut mielen luomiin ja opittuihin asenteisiin. Uutta tilaa on avautunut tietoisuuden kenttään vastaanottamaan sellaistakin tietoa, jolle ei ole selkeää konkreettista todistusta. Tälle parille virtaa raikasta uudistusenergiaa Uranukselta, joka pikku hiljaa saa nämä kiinteät merkit muutoksen pyörteeseen ainakin hetkeksi.

Tammikuun uusikuu 24.1. aktivoi heidän koti/ammattielämä alueensa, jossa tulee uusia alkuja yllättävilläkin tavoilla. Omien varojen/muiden varojen alueella on myös toimeliaisuutta. Viihde-elämäkin hiukan voi vetää puoleensa ja siihenkin voi kulua ylimääräisiä lantteja. 

Helmikuun uusikuu 23.2. aktivoi luovan toiminnan aluetta ja uusi harrastus voi saada sijaa arjen toimien lomaan.

Venus Härässä hyvissä suhteissa Kauriin planeettarykelmään tuo näille merkeille vakautta ihmissuhteisiin. Voi jopa alkaa aivan uusi aikakausi ja rakkauden kipinä alkaa roihuta.

Uranus on Härän merkissä ja ennenkaikkea vaikuttaa tähän merkkipariin voimakkaasti Härän minäkuvaan ja Skorpionin sinäkuvaan. Saturnuksen siirtyminen Vesimieheen tuo taas uudenlaisen jännitteen koska planeetat ovat silloin neliöaspektissa. Saturnus saa nyt maistaa Vesimiehen impulsiivisuutta ja ilmavuutta, joten vastuut, velvoitteet ja rajoitukset eivät ehkä ole seuraavan parin vuoden aikana niin ahdistavia kuin viime vuosina.

Tämä merkkipari saa nyt tuta erilaisia muutoksia, jotka eivät välttämättä aina ihastuta kiinteitä merkkejä, jotka haluavat kaiken pysyvän ennallaan. Nyt vain ennakkoluulottomuus peliin ja voitte itsekin yllättyä mitä ihastuttavaa teistä löytyy.

Toukokuulle mennessä Härän uusikuu laittaa nyt toden teolla nämä merkit uudistumisen tielle. Raha-asiatkin ovat tolallaan ja rahaa tulee monesta lähteestä. Toimeliasta energiaa riittää molemmilla, Skorpionilla enemmän kodin piirissä ja Härkä on nyt hyvin päämäärätietoinen.

Venus Kaksosissa on menopäällä ja hyvissä suhteissa Marsiin, joten suhdetoiminta pelaa hyvin. Merkurius Oinaasta voi olla melko kovaääninen ja kommunikointi voi olla melko kärkevää, mutta myös taustajoukot ovat vaativia.

Kesää kohti mentäessä ilmapiiriin tulee vähemmän jännitettä ja on levon aikaa, sekä Venuksen perääntymisen altistamaa suhteiden uudelleenarvioinnin aikaa. Härät ovat nyt toimeliaita raha-asioissa, jokin uusi liiketoiminta voi olla kehitteillä molemmillakin merkeillä. Nyt kannattaa kuitenkin vielä miettiä rahan suhteen, eikä tehdä päätöksiä, ne voivat viedä harhaan.