2022

Horoskooppi 2022

Vuosihoroskooppeja on luettavissa nykyään monessa kohteessa. Linkkisivullani on pari esimerkkiä. Omalta osaltani jatkan kuunvaiheiden tarkastelua ja uudenkuun raportin julkaisemista. 

Uudenkuun kartalta voi saada käsitystä millaiset teemat uusi aurinkovuosi tuo tullessaan. Tutki siis tarkkaan omaan aurinkomerkkiisi syntyvä uusikuu ja sen kartta. Alla olevan linkin kautta voit tarkastella uusien- ja täysikuiden karttoja 2022.                                                            


Venuksen liikkeistä teen erikseen tutkimuksia Venuksen vaiheet sivulla. Tämä ihastuttava planeetta, jonka vaiheet ovat tutustumisen arvoiset, voi osoittaa liikkeillänsä meille milloin on hyvä aika luoda suhteita, ottaa etäisyyttä uudelleenarviointia varten tai kokonaan päästää irti.
Vuodenvaihde 21-22 on Venuksen muodonmuutoksen aikaa. 

Jatkossa on tulossa myös tutkimusta Marsin vaiheista.

Kun tehdään astrotulkintoja, kuten kuukausi/vuosi horoskooppeja aurinkomerkkien perusteella niin pitää ottaa huomioon muutama seikka. 

Aurinkomerkkitulkinta perustuu siihen ajatukseen että Aurinko edustaa 1. huoneen asioita ja siitä eteenpäin mennään merkki/huone kierros ympäri. Eli Kaloilla Oinas edustaa 2. huonetta, Härkä 3. huonetta jne.... Näin voidaan tarkastella olosuhteita hyvin yleisluontoisesti. Aina pitää suhteuttaa planeettakuviot oman peruskartan tekijöihin. Kun tiedetään oma syntymäkellonaika voidaan laatia henkilökohtainen tulkinta