2020

Kaksonen ja Jousimies 2020


Vuosihoroskooppi kesäkuun loppuun 2020.

Tämä merkkipari keskittää energioita talven aikana omiin/toisten varoihin. Varoja voi olla niin fyysiset, psyykkiset kuin henkisetkin. Monia velvoitteita ja vastuita on nyt laitettu näiden merkkien harteille. Talousasiat voivat vaatia uudistumista, myös omat tarpeet on tullut sivuutettua jonkin aikaa velvollisuuksien hoitamisen vuoksi. Jupiter on kuitenkin tullut nyt tuomaan tilaa ja uusia aatteita tukaliin tilanteisiin ja Venus vetovoimallaan auttaa luomaan uusia suhteita, jotka taas herättävät intohimoja yllättävälläkin tavalla.

Tammikuun uusikuu 24.1. herättää matkakuumeen ja kohta ollaan varaamassa Kaksoset kaukomatkoja ja Jousimies voi lähteä kuntolomalle kylpylään.

Helmikuinen uusikuu 23.2. Kalojen merkissä tuo selviteltävää koti/ammattielämä alueille. Kyseessä voi olla jokin sekaannus jostain aiemmin tapahtuneesta toiminnasta ja nyt asiaa joudutaan selvittelemään.

Venus on kiihkeällä tuulella luomaan suhteita niin ystävyys- kuin romanttissävyisiäkin. Suhdetoiminta voi vaatia taloudellisia sijoituksia. Taustat kannattaa selvittää ennenkuin tekee sopimuksia.

Nämä merkit ovat ollet viime vuoden sosiaalisesti aktiivisia Jousimies laajentaen omaa reviiriään ja itsetuntemustaan ja Kaksonen on kumppanien kautta osallistunut tavallistakin enemmän sosiaalisiin tapahtumiin. Nyt on vielä Mars ollut helmikuun puoliväliin heitä innoittamassa, mutta siirtyy Kauriin merkkiin jättäen nämä muutenkin eloisat ja vilkkaat merkit rauhoittumaan

Maaliskuu aktivoi vai olisiko parempi sana rauhoittaa unelmoimaan molemmat merkit Jousimiehen kodin piiriin ja Kaksosella on ammatilisella puolella luova jakso.

Mars ja Uranus antavat sopivasti vauhtia muuten mukavuudenhaluiseen Kalojen merkkiin, jossa uusikuu syntyy helmikuun lopulla.

Omat ja muiden varat ovat myös merkittävässä asemassa näiden merkkien elämässä. Venus Oinaassa vauhdittaa tätä teemaa tarjoten uusia näkymiä ratkaista taloudellisia asioita.

Kyseessä voi myös olla fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia lisäävä uusi harrastus tai kuntoutustapahtuma kevään aikana.

Tämä teema saa lisävahvistusta maaliskuun lopun uudelta kuulta Oinaassa, joka antaa lisää energiaa hoitaa velvoitteita, joita tunnutaan nyt tarjoavan monelta suunnalta.

Molemmat merkit ovat myös vetovoimaisia uusiin ihmissuhteisiin, jopa romanttisiin. Perhe- ja ystäväpiiri tarjoaa uusia kontakteja myös.

Kaikki planeetat ovat nyt kevään aikana pienellä alueella keskittäen energioita muutamaan teemaan, joista varmaan puhutaan myös julkisuudessa.

Kuunsolmut ovat siirtymässä Kaksonen/Jousimies linjalle viipyen siellä 1,5 v ja nostavat esiin ja keskusteluun erilaisia uskontoihin, filosofioihin ja tiedemaailmaan liittyviä asenteellisia kantoja, joista pyritään luomaan lopulta jokin yhteinen teesi.

Saturnus siirtyy Vesimiehen merkkiin myös keväällä joka aktivoi näiden merkkien tietoon ja mielenkykyihin liittyvät huoneet vastuullisella tavalla. Nyt on aika ottaa vastuu omista asenteista ja millaista tietoa välittää muille.

Toukokuu onkin sitten hiukan jännitteisempi jakso ennen kesälomille lähtöä. Kovasti olisi vastuullista työtä tarjolla, joka toki tuo ansioita, mutta voi myös stressata. Kannattaa etsiä tasapaino vaatimusten välillä, jotta ei tule uupumusta.

Venus on Kaksosten merkissä, jossa se tekee perääntymisvaiheen ja muodostaa alakonjuktion Aurinkoon nähden kesäkuun alussa 13 asteessa. 8 v sitten tapahtuma on ollut samoilla kulmilla viimeksi.

Luultavasti molemmat merkit kokevat ihmissuhteissa merkittäviä kehitysaskelia.

Pitää vielä mainita yksi merkittävä tapahtuma, kuunpimennys Kaksosten merkissä kesäkuun 5., joka korostaa Venuksen teemaa. Jännitekulma Marsin ja Neptunuksen yhtymään on myös kiinnostava. Jotenkin tulee mieleen prinssi valkealla ei ratsulla vaan laivalla, joka vie jalat alta, mutta keltä?