Kaksoset 2021-2022

    Kaksoset 2021-2022


Kaksoset alkaa uuden kautensa voimallisissa energioissa, jotka säteilevät koko vuoteen. Muutoksen tuulet puhaltavat kirjaimellisesti tämän ilmamerkin täyteen lentoon. Perääntyvä Merkurius haastavassa kulmassa Neptunukseen on kiinnostava tekijäpari. Sen toiminta voi ilmetä kaksijakoisesti riippuen tähänastisen matkan kulusta ja millaisen suhteen olet luonut omiin arvoihin.

Perääntyvä Merkurius haastaa yleensä katsomaan menneeseen, selvittämättömiin asioihin. Voi olla että esiin nousee valheellisia tai väärinymmärrettyjä asioita jotka nyt tulevat selvitystilaan. Tämä voi avata aivan uusia näkökulmia ja ensijärkytyksen mentyä, mahtavia oivalluksia. Tämä vaatii rehellistä itsetutkiskelua ja uudenlaista ajattelua sekä konkreettista kehitystyötä oman intuition ja sydämen äänen kuulemisessa. Tänä vuonna lause "jos jokin on liian hyvää ollakseen totta niin se on niin" tulee todistetuksi Kaksosten kohdalla eritoten. Voit kulkea ajoittain ruurunpunaiset lasit päässä pakottavalta tuntuvien tunteiden valtaamina.

Heinäkuussa on paljon tunteita kohottavia energioita, jotka voivat herättää uusia oivalluksia. Kannattaa olla hereillä omien tunteiden äärellä, voit löytää itsestäsi uusia yllättäviä ominaisuuksia. Esim. luovan kirjoittamisen kurssi voisi avata luovuuden kanavan virtaamaan.

Elokuussa on hyvää toimintaenergiaa jolloin on hyvät mahdollisuudet saada luovaa tekemistä konkreettiseen muotoon. Viestinnässäsi on nyt voimaa ja karismaa, kannattaa käyttää se hyödyksi, jos tavoittelet jotain tärkeää. Kannattaa luottaa omaan intuitioon vaikka se ei aina vaikuta järkevältä. Yllättäviä oivalluksia rentoutuneessa tilassa.

Syyskuussa on aika tarkistaa suunta. Uusiutumisesi voi herättää kriittisiä kannanottoja ja voit joutua analysoimaan toimiasi niiden valossa. Olet kuitenkin päättäväisellä mielellä ja melko varma suunnastasi, joten suurempia esteitä ei etenemiselle ole

Lokakuussa on Merkuriuksen perääntyminen Vaakan merkissä yhdessä uudenkuun kanssa.Olet päässyt hyvään vauhtiin tämän kauden projektissa ja nyt on aika hiukan levätä ja viihdyttää itseä esim. pienellä matkalla. Matka voi myös olla osa jotain koulutusprojektia tai työhön liittyvä eikä aivan kokonaan vailla jännitteitä.

Marraskuu tuo mukanaan taas tositoimet. Työssä on otettava haltuun uusia oppeja toimintatapoja. Voit myös saada enemmän vastuuta osaksesi. Teet kovasti työtä ja olet hyvissä energioissa, jaksat toimia pitkiäkin päiviä.

Joulukuussa on Kaksosille vuoden kohokohta jolloin Aurinko siirtyy valaisemaan ulkoisen maailman huoneita. Suhteet muihin ovat nyt tärkeällä sijalla ja heidän mielipiteensä on vaikuttava siihen miten etenet mahdollisten uusien ideoiden kanssa kevääseen. 
Merkissäsi 1.5 v ollut kuunsolmu vaihtaa pian merkkiä ja jokin vaihe on tulossa päätökseen.

Tammikuussa alkaa Venuksen perääntyminen n 40 vrk. Tänä aikana on hyvä tarkastella omia arvojaan kriittisellä mielellä. Onko jotain mikä ei enää tunnu omalta. Kaksosille tämä pohdinta voi liittyä myös yhteisiin resursseihin. Olet myös jonkin uuden äärellä tässä suhteessa.

Helmikuu voi tarjota yllättäviä yhtaiskunnallisia vastuita tai huomionosoituksia kohdallesi. On taas Merkuriuksen perääntymisen aika ja yhteiset resurssit ovat edelleen keskeisenä asiana esillä.

Maaliskuu keskittää Kaksosten tietoisuuden julkisen identiteetin ilmenemiseen. Juuri nyt olisi sosiaalinen tilaus luoville kyvyillesi. Saat ehkä aivan uuden idean kuukauden kuluessa, jota lähdet kehittelemään kesää kohti. Tämä on jotain joka on saattanut muhia jo kauan ajatuksissasi ja nyt vain on sopiva aika alkaa suunnitella idean pohjalta. Saat mukaan yhteisiä resursseja hallitsevan tahon, joten varojen puute ei ole este.

Huhtikuu on Kaksosille aikaa visualisoida tulevaan kauteen uusia ideoita. Viime kuussa alkunsa saanut idea tulee paremmin esille. Nyt on aika luoda uusia suhteita, jotka tukevat intuitiivista näkemystäsi. Olet kaikkien suosiossa kevään aikana. Nyt on paras aika laittaa visiot elämään.