Kalat 2021

Kalat 2021

Kalojen vuosi alkaa unenomaisissa energioissa. Venus ja Neptunus elävöittävät uudenkuun ja koko Kalojen vuoden alkua mielikuvituksellisella tavalla. Tämä ei silti ole aivan helpoin energiapakkaus käsitellä, koska kaikki tapahtuu alitajuisessa "alisessa" maailmassa, jossa Venuskin omassa vaiheessaan vielä on. Mutta niille, jotka ovat sinut oman Kalamaisen maailmansa kanssa aika voi olla hyvinkin luovuutta ruokkivaa.

Ne Kalat jotka vielä etsivät paikkaansa materialismin keskellä voivat tämän kaaosmaiseltakin vaikuttavan ajan keskellä löytää omaan keskukseensa ja oppia rakastamaan uudella tavalla kaikkea sitä mitä löytävät sisimmästään.

Aina kun ollaan erilaisten energialatausten keskellä niiden täytyy jotenkin näyttäytyä meille konkreettisessta maailmassa. Itselläni (Kalat Aurinko/Kuu/Merkurius) on jo kokemusta kun olen joutunut kohtaamaan enevässä määrin sekavaa käyttäytymistä kanssaihmisten taholta ja saanut ottaa järjestelijän roolia ;). Kalojen vastapuoli Neitsyt on herännyt toimimaan silloin.

Kalathan ovat taitavia oivaltamaan kokonaisuuksia ja vaistoamaan toisen tuntemuksia joskus vaivaksi asti. Joskus tekee aivan kipeää kun ei saa toista tajuamaan jotain mikä itselle näyttäytyy aivan selkeästi ja minkä huomaa toiselle tuottavan ongelmia. Tulevan kauden energioita vahvistaa Pluto joka on hyvissä suhteissa Kalojen planeettakeskittymään.

Uranus/Saturnuksen neliö on mielenkiintoinen muutos generaattori, joka tuo jokaisen elämään eri tavoin ilmeneviä tapahtumia. Kalojen vuosikartalla tämä tuo vauhtia Marsille Kaksosissa ja saa liikkumaan ja toimimaan vilkkaasti. Voi olla luvassa hyvinkin toimelias vuosi.

Maaliskuun 28. on huikea täysikuu, jossa Venus on yhtymässä Auringon kanssa. Silloin jo voi olla nähtävissä mitä uusia aloituksia on mahdollista tehdä ja minkä vaikutuksen niillä saa aikaan. Silloin kannattaa laittaa kaikki luovat voimat liikkeelle ja esille. Merkittäviä yhteyksiä voidaan laittaa alulle.

Huhtikuu onkin sitten uuden toiminnan aloitusta. Työntövoimaa voi saada yhteisön, ryhmätoiminnan kautta. Sosiaalisia suhteita kannattaa nyt hyödyntää omaa mahdollista yritystä aloittaessa.

Loppukuu tarjoaa innoittavaa energiaa, jossa tosin voi olla vastuuta mukana, joka voi hiukan pelottaakin. Kannattaa kuitenkin rohkeasti katsoa mitä on tarjolla. Kommunikointi ja viestintä alueella on paljon uudistavaa voimaa.

Toukokuun energiat ovat jo hiukan rauhallisemmat. Nyt on aika tarkentaa tekemistä ja ehkä uudelleensuunnata jos tarve. Nyt voi keskittyä luomaan suhteita ja hoitamaan juoksevia asioita.

Kuun lopussa on tarjolla kuunpimennyksen muodossa uudistavaa energiaa, joka Kaloilla tuo ajattelemisen aihetta ammatti/koti sektoreiden kesken. Oletko valmis uuteen aluevaltaukseen ja laajentamaan omaa toimintaaluettasi. Voit ehkä joutua luopumaan jostain, joka ei ehkä heti tunnu helpolta, mutta on kuitenkin tarpeen uuden kehityksen myötä.

Kesäkuussa puolestaa auringonpimennys vahvistaa uudenkuun energioita Kaksosissa, jolloin myös Merkurius perääntyy. Ajassa voi olla jännitteitä, jotka voivat tuoda asioita menneestä esille ja selvitettäväksi. Voi olla että pohdintaan tulee jotain vääriä olettamuksia jotka estävät etenemistä suunnitelmissa. Nämä kannattaa nyt päivittää rauhassa ennenkuin säntää jatkamaan matkaa. Maltti on valttia.

Heinäkuussa on voimakasta tunne-energiaa aistittavissa. Kaloilla tämä voi ilmetä luovuuden kautta jossain yhteistyö projektissa. Kyseessä voi olla projekti jossa voi kehittää luovia taitojaan sekä ilmaisukykyä.

Elokuu tuo mukanaan vastuukysymyksiä työssä ja ehkä terveydessäkin. Kannattaa luoda kriittinen katse nykytilanteeseen. Pitääkö jotain korjata, jotta kehitys menisi oikeaan suuntaan. Tänä aikana voi joutua sovittamaan omaa toimintaa yhteistyössä muiden kanssa sopivaksi.

Elokuussa tulee toinen täysikuu Leijonan loppuun, joten työtapojen ja arjen toimintatapojen kehittämistä on esillä monella tapaa. Mahdollisia koulutuksia/kursseja voi olla esillä.

Syyskuu on Kalojen elämässä tavallisesti sovittautumista muiden joukkoon ja omien toimintatapojen synkronointia muiden vastaaviin. Teknistä, yksityiskohtien tarkastelua ja mahdollisia omien virheiden analysointia. Tähän toimintaan on nyt hyvät edellytykset ja apuja luvassa. Pitää vain ottaa luontaisesta laiskuudesta voitto ja alkaa hommiin.

Lokakuussa Kalat on jo päässyt omassa projektissaan vaiheeseen jossa hänen itsevarmuutensa on kasvanut ja yhteistyö kuvioita muiden tahojen kanssa on rakenneltu. Merkuriuksen perääntymisen aikana on aina hyvä pysähtyä hengähtämään ja miettimään mitä tuli tehtyä ja pitääkö jotain muuttaa.

Marraskuu nostaa Skorpionin energioita esille. Kalat nautiskelevat tulevasta pimenevästä ajasta ja henkiset asiat voivat kiinnostaa tavallista enemmän. Uutta tietoa voi tulla yllättävästä kohteesta, joka voi avata sisäisiä lukkoja. Hyvää aikaa meditatiiviseen, tietoiseen työskentelyyn.

Kuunpimennys (täysikuu) Härän merkissä lisää aistien herkkyyttä, jota kannattaa hyödyntää tutkittaessa omaa tunnemaailmaa. Tilaisuus myös luovan energian ilmaisemiseen joka myös saa kosketuspintaa yleisössä.

Joulukuinen uusikuu vahvistuu auringonpimennyksenä Jousimiehen merkissä. Tämä voi avata uusia ovia ammatin sektorilla. Oikein suotuisa energiakenttä, joka tuo apua yhteistyöstä ryhmien, yhteisöjen tai ystävien kautta. Hyvä kuukausi laittaa uusia verkkoja vesille ensi kautta varten. Nyt ei ole varsinaisten aloitusten aika, mutta siemeniä kannattaa istuttaa.

Tammikuu on Venuksen perääntymisen aikaa ja valmistautumista hänen uuteen vaiheeseensa, joka tapahtuu Kauriin merkissä. Tänä aikana on hyvä ottaa tarkasteluun omat arvot. Millaisten arvojen mukaisia ovat valinnat jotka ohjaavat elämääni?

Kalat myös ottavat selvää ystävistään, suhteistaan ryhmiin ja yhteisöihin ja luovat mahdollisia yhteistyökuvioita. Tulossa on energinen vuosi Jupiterin ollessa merkissäsi lähes koko vuoden. 
Tämä on Kalojen vuodessa aikaa jolloin päästetään irti ennemmin kuin aloitetaan aivan uutta.

Täysikuu on voimaa täynnä kuun toisella puoliskolla. Tunteet ovat voimakkaasti esillä ehkä jonkun erityisen herättäminä.

Kuunsolmuakseli vaihtaa myös merkkiä oltuaan Kaksoset/Jousimiehessä 1,5v. Nyt alkaa Härkä/Skorpioni jakso, jolloin otetaan selvää millaisten arvojen mukaista elämää elämme. Erilaisten väärinkäytösten paljastumisten myötä herätään huomaamaan miten meitä johdatetaan tekemään kyseenalaisia valintoja.

Helmikuussa Merkuriuksen perääntyessä kannattaa olla tarkkailijan roolissa ja tehdä meditatiivisia harjoituksia. hyvät energiat tehdä sisäistä tutkimustyötä ja visualisoida tulevan vuoden kuvioita.