2020

Kalat ja Neitsyt 2020


Vuosihoroskooppi kesäkuun loppuun.

Kalat, herkkävaistoiset ja emotionaaliset ja Neitsyet analyyttiset, olosuhteita parantamaan pyrkivät täydentävät toisiaan hienosti. Neitsyen kriittisyys ja arvostelunhaluisuus syntyy tarpeesta parantaa olosuhteita. Hän arvioi ja mittaa kaikkea näkemäänsä ja kokemaansa ja näin ilmaisee oman näkemyksensä. Kalat vastapäätä tuo hänelle ulkoisen maailman kautta paljon arvosteltavaa, mutta myös herkkyyttä hoitaa ja parantaa.

Kevät on tälle parille toimeliasta aikaa Kaloille erilaisissa ryhmätoiminnoissa, ehkä ystävien kanssa on enemmän toimintaa tai yhdistystoimintaa/harrastusryhmiä. Neitsyet ovat kädet täynnä työtä perheen parissa, omat lapset tai lapsenlapset vaativat huomiota. Myös on mahdollista jokin luova toiminnallisuus, tai rakennusprojekti.

Tammikuun uusikuu tuo aktiviteettia Kalojen alitajuiselle sektorille ja Neitsyen olosuhteita parantavalle alueelle. Uusia tekniikoita kannattaa nyt ottaa käyttöön tai kokeiltavaksi. Myös uuden tekniikan opiskelu voi tulla kyseeseen kevään aikana.

Kalat ovat helmikuussaa vetovoimaisimmillaan, nyt kannataa laittaa kaikki verkot veteen. Neitsyet saavat etua kumppanin kautta. Kumppani voi myös tuottaa harmaita hiuksia liiallisilla menohaluillaan.

Helmikuun 23. uusikuu on Kalojen merkissä ja tietysti aktivoi paria erityisesti. Merkurius on perääntyvä ja siksi sen alaisuuteen liittyvät toiminnot tapahtuvat hiukan poikkeavammin. Nyt on aika kerrata asioita ja sisäistää oppimaansa. Nyt ei ole aloitteiden aika, jos ei aloita jotain väliaikaista. Maaliskuu voikin kulua jonkin vanhan projektin parissa. Vaikuttaisi sujuvalta kaudelta maaliskuun lopulle saakka. Ihmissuhteissa aloitteita ja uusia ystäviä. Neitsyillä voi romantiikkakin kukoistaa.

Neptunus majailee vielä Kaloissa laajentaen entisestään laveaa minäkuvaa ja samalla Neitsyen näkymää ulkoiseen maailmaan.

Onneksi ystävissä ja harrastupiireissä on maaduttavaa energiaa, joka auttaa luomaan unelmia myös realistiseen todellisuuteen.

Kevättasauspäivä on näille muuttuville merkeille voimakasta heräämisen aikaa unelmien maailmasta kokemaan mahlan virtaamista kehossa ja aistillisten tunteiden pintaan nousua.

Aistillisuus voi ilmetä nyt enemmän ajatuksina kuin tekoina.

Uusikuu heti kevätpäiväntasauksen jälkeen herättää luontoa uuteen kukoistukseen voimalla. Tämä energia on näillä merkeillä omien varojen/yhteisten resurssien alueella. Neitsyiltä kysytään nyt hiukan heittäytymiskykyä aistillisuuden maailmaan. Kevät on täydellistä aikaa löytää rakkaussuhde, joka tarjoaa myös vakautta ja turvaa.

Kalat voivat löytää hyvän sijoituskohteen tai aloittaa jonkin uuden ansioita tuovan toiminnan.

Toukokuun energiat ovat melko vaativat. Saturnus on siirtynyt Vesimiehen merkkiin ja tekee syntyvälle uudelle kuulle jännitteisen aspektin. Molemmat ovat kiinteitä merkkejä, joten kyseessä voi olla jokin aloitukseen liittyvä vaatimus, jokin taho vaatii toimimaan jotta saadaan asioita vietyä eteenpäin.

Neitsyelle tämä voi merkitä jonkin uuden opiskelun alkamista, jotta saa tehdä toivomaansa työtä. Kodin ja ammattielämän ihmissuhteissa vilkasta toimintaa joissa kommunikoidaan paljon.

Keskikesää kohti mennessä ilmapiiri kevenee. Venuksen perääntyminen laittaa ihmisuhteisiin uutta suuntaa ja uudelleenarviointeja.

Kuunsolmuakseli siirtyy vähitellen Kaksonen/Jousimies alueelle. Erilaiset uskomusjärjestelmät ja niiden oppien seuraajat ja heidän vastaväittäjänsä nousevat esille seuraavan reilun vuoden aikana. Vilkasta sananvaihtoa ja myös keskustelukulttuurin sävy otetaan esille monin paikoin.