Oinas 2021

                             Oinas 2021

Oinaan uusi kausi alkaa huhtikuun 12. uudenkuun energioilla, jotka ovat hyvin keskittyneet ja voimakkaat. Keskeisenä teemana on mielen toiminnot, suhteet lähiympäristöön ja viestintä. Ammatillinen kunnianhimo voi olla pakottavana voimana alitajuisella tasolla.

Lähipiirissä ja ystävissä on toimeliaisuutta, jotka vetävät mukaan yhteistyöhön. Mahdollista on aloittaa uutta toimintaa, jossa itse toimit johtavassa asemassa.

Huhtikuun 27. täysikuu valaisee yhteisten resurssien sektoria, jolloin on hyvä aika luoda yhteistyökuvioita ja perustaa toimintaa.

Toukokuu tuo Venuksen esille iltatähtenä. Uusia keinoja hankkia toimeentuloa voi ilmaantua yllättäin esille. Kontakteja luodaan ja erilaisia vaihtoehtoja punnitaan.

Kesäkuun uusikuu syntyy pimennyksenä ja perääntyvän Merkuriuksen yhteydellä. Viestintä, kommunikaatio, suhteet lähiympäristöön, opiskelu ovat tarkemman tarkastelun kohteena.

Heinäkuulla on aika keskittyä kodin asioihin. Myös taloudelliset asiat vaativat huomiota ja vastuunottoa.

Elokuun energiat avaavat luovuuden kanavia, jotka voivat herättää myös rakkuden tunteita ja vetää puoleensa sopivaa seuraa.

Tämä voi olla hyvää aikaa myös luovien kykyjen ilmaisuun ja julkaisutoimintaan. Voit yllättää jollain originaalilla ilmaisutavalla ja ihastuttaa yleisöä.

Syyskuun energiat tarjoavat maa energiaa rakentaviin toimintoihin. Tämä on Oinaalle aikaa jolloin tarkistetaan onko suunnitelma vielä menossa hyvään suuntaan. Mahdolliset virheet huomataan ja korjataan, jotta asiat kulkevat sujuvasti eteenpäin. Nyt ei kannata mennä siitä missä aita on matalin vaikka mieli tekisi hiukan oikaista.

Lokakuulla olet hyvin toimelias ihmissuhteissa ja yhteisten resurssien hoidossa. Perääntyvä Merkurius on taas mukana ja voi tuoda asioita uudelleen mietintään tai jokin asia menneestä tulee selvitettäväksi perusteellisesti.

Marraskuulla Skorpionin laatu värittää energioita ja voi herkistää tunnustelemaan syvällisempää puolta itsestä. Aika voi herättää tarvetta yhdistää voimia toisten kanssa motiivina saada kosketus omaan psyykeen. Yhteiset kokemukset voivat saada aikaan yllättäviä oivalluksia ja aistimuksia. Asiat voivat ilmetä niin psyykessä kuin materiassa.

Joulukuussa Oinaan on mahdollista kohentaa omaa ammatillista asemaansa. Julkinen kuvasi on vetovoimainen ja muutoksen tilassa, joten kannattaa tarttua uusiin haasteisiin. Tämä voi olla aika jolloin on mahdollista löytää uusi polku toteuttaa omaa elämäntehtävää.

Tammikuu on aikaa jolloin Venus alkaa perääntymisvaiheen ennen uuden kauden alkua. Tänä aikana on taas hyvä miettiä omia arvojaan, vieläkö ne palvelevat omaa polkua? Oinaalla tämä voi merkitä oman julkisen identiteetin uusiutumisen tarvetta. Voit tuntea tarvetta muuttaa asioita ja nyt on todella hyvä aika alkaa näin tehdä. 
Kuunsolmut tulevat myös uuteen merkkiin, joka merkitsee olosuhteissa tapahtuvaa asennemuutosta, joka myös virittää yksilöitä muutoksen tielle.

Helmikuulla myös Merkurius perääntyy joka tavallisesti herättää uudenlaiseen ajatteluun, joka auttaa muutoksien tekemisessä ja irtipäästämisessä. Oinaalle tämä kuuukausi voi tuoda pinnalle jo aiemmin heränneet ideat. Nyt on hyvä olla ennakkoluulottomalla mielellä liikkeellä ja antaa hullumpienkin ideoiden kehittyä kunnolla ennenkuin hylkäät ne. Nyt ei olla aivan tavallisen äärellä.

Maaliskuulla on erinomainen aika luoda uusia visioita seuraavaa vuotta ja uutta alkua silmälläpitäen. Uusikuu yhdessä Jupiterin ja Neptunuksen kanssa Kaloissa tarjoaa sellaisen energialatauksen alitajuiseen maailmaan että sen luulisi ilmenevän reaalimaailmaan luovuuden kautta hyvin elävästi. Käytä aika viisaasti ja luottaen omaan intuitiiviseen ohjaukseen. Vielä ei ole aika sännätä eteenpäin vaan myöhemmin keväällä.