2020

Oinas ja Vaaka 2020


Vuosihoroskooppi kesäkuun loppuun.

Tämä merkkipari on ollut kovassa koulussa jo pitkään, uudistumista on vaadittu koti ja ammattielämässä. Vastuuta ja velvoitetta on lisätty, koska näillä merkeillä on voimaa ja johtajuus karismaa joka saa heidät näyttämään voittamattomilta. Mutta joskus uupumus voi kaataa yht´äkkiä, jos ei ole ollut rohkeutta vastustaa auktoriteettiä vaan pyrkinyt miellyttämään suojellakseen omaa julkisivuaan (Oinas) tai kotiaan ja perhettään(Vaaka). Kulminaatiopiste saavutetaantalven aikana ja nyt on aika lähteä rakentamaan uusia kulisseja kaatuneiden tilalle.

Tammikuun uusikuu 24.1. tuo tämän parin elämään hieman viihdykettä ja luovaa toimintaa. Pieni vaara on että he laittavat kunnolla tuulemaan pitkän stressaavan jakson jälkeen ja näin voi tulla lisää terveyshaittoja. Molemmille tekee hyvää lähteä esim. kylpylälomalle ja nauttia hartaasti veden parantavasta energiasta.

Ei tiedä mitä matkalla kohtaa, ainakin uusia ystäviä vai peräti romanssin?

Helmikuinen uusikuu 23.1. tuokin esille terveyteen liittyviä asioita joita pitää tarkistaa ja hoitaakin. Nyt on voimien keräämisen ja ihmissuhteiden hoitamisen aika. Venus on kiihkeällä päällä ja auttaa suuntaamaan toimintaa omien tarpeiden huomioimiseen.

Omat varat/toisten varat sektorilla on tulossa odottamatonta tuloa ehkä jo unohtuneesta suunnasta tai jostain perintätoimesta.

Nyt tulee näiden merkkien elämään hiukan helpotusta kun Saturnus siirtyy Vesimiehen merkkiin. Samaan aikaan Jupiter tulee vahvistamaan Kauriin merkistä kotiin ja ammattielämään liittyviä muutoksia. Mars tuo toimintaenergiaa. Nyt on hyvä aika tuulettaa näissä huoneissa.

Huhtikuulla Oinailla on uuden kauden alku ja Vaa´at kokevat alkuenergiaa kumppanuussuhteissa.

Oinailla on omien varojen suhteen muutoksellista aikaa pidemmän aikaa Uranuksen kulkiessa alueella. Yllätyksiltäkään ei voi välttyä. Nyt voisi olla hyvä kysyä neuvoa esim. sijoitusasioissa ammattilaiselta. Myös Vaa´at hyötyvät neuvoista, jos on esim. kiinteistökauppaa tekemässä.

Toukokuulla pitää todenteolla alkaa miettimään varojen käyttöä. Voi olla että jokin taho tuo siihen velvoitteen tai vaatimuksen. Ehkä löydät hyvän sijoitusrahaston, johon päätät luottaa ja teet sijoitustoimia.

Molemmilla merkeillä on matkustushaluja ja matkoilla voi kohdata mukavia ystäviä ja ehkä hiukan romantiikkaakin.

Oinaat ovat nyt kovin sanavalmiita ja puheenvuorot voivat olla painaviakin. Vaaoilla sama voi näkyä kodin piirissä kärkevänä kielenkäyttönä.

Kesää kohti mennessä energia kevenee ja moni planeetta ottaa peruutusvaihteen päälle, kuten Venus ja silloin pitää hetkeksi luoda katsaus menneisiin tekoihin ja sanoihin joita on ihmissuhteessa tapahtunut. Nyt on aika vaihtaa kuulumisia, miten meillä menee suhteessa ja nostaa kissa pöydälle. Kannattaa yrittää olla mahdollisimman rehellinen, koska Neptunus yrittää tuoda omia harhaisia näkökantoja aiheisiin ja siitähän ei hyvää seuraa.


...