Uusikuu Neitsyt

  Uusikuu Neitsyt 7.9.


Uudenkuun kartalla on suuri kolmio tärkeiden tekijöiden välillä, joka lupaa suotuisaa toimintaympäristöä, kunhan voitamme rajoitteiden tuomat ongelmat, emmekä jää niitä voivottelemaan. Voisimmeko vihdoin alkaa näkemään tässä ajassa myönteisiä puolia ja toteuttamaan asioita luovasti.

Venuksen ja Pluton neliö suuntaa pakottavalla tavalla katseen taas kerran arvoihin, joiden varaan elämämme perustamme. Meitä pommitetaan erilaisella uutisvirralla jotka osa kokee syyllistävänä ja tämä pakottaa meitä etsimään kompromisseja. Jupiter hyvässä suhteessa Venukseen tarjoaa kehitysmahdollisuuksia selvitä tilanteista suotuisasti.

Uusikuu syntyy Neitsyen merkissä läheisessä kontaktissa Marsin kanssa, joka saa voimaa Pluton yhteydestä. Uusi idea jota Kuu lähtee jalostamaan eri vaiheiden kautta tarjoaa analyyttistä ja kriittistä ja korjaavaa toimintaenergiaa, jolla voidaan saavuttaa edistyksiä terveydenhuollon alueella. Neptunus vastapuolella koetaan tällä hetkellä enemmän uhkana kuin mahdollisuutena ja sitä probleemaa tulisi nyt pohtia eri näkökulmista ja kääntää uhkakuvat mahdollisuuksiin.

Miten voimme edistää kaikkien hyvinvointia kannustamalla ja etsimällä yhteisiä ratkaisuja sen sijaan että pyritään syyllistämällä ohjaamaan toimintaa tiettyyn suuntaan.

Katso tästä ohjeita miten voit tutkia uudenkuun merkitystä oman kartan kautta.