Uusikuu Oinas

Uusikuu Oinas 12.4.

Uusikuu Oinaan merkissä 12.4.

Oinaan energian laatu on tuli ja johtava. Valo lisääntyy vauhdittaen luomakunnan kasvua. Jos on aloittanut ajoissa kevään kasvukauden puuhat niin nyt alkaa olla näkyvissä ituja ja alkuja. Luonto herää pohjolassa monin tavoin, muuttolinnut palaavat ja vihreyttä nousee maasta esille. Kaikki tämä tunnetaan myös kehoissamme nousevana energisyytenä ja viettien ja aistien tuomien viestien huumaavana sekamelskana.

Tämä voi monelle olla melko vaikeaakin aikaa kun pitää nopeasti yrittää sopeutua uuteen kasvukauteen. Silloin kannattaa yrittää purkaa energiaa erilaisin itselle sopivin keinoin, liikkumalla, tanssimalla, laulamalla tai kirjoittamisen kautta. Aika voi olla myös hyvin luomisvoimaista.

Oinaille tämä kuukausi on uusien alkujen aikaa. Tämä on vaihe joka lyö leimansa koko tulevaan vuoteen. 
Kts. lisää vuosiennusteesta.

Härälle tämä aika on uusien visioiden luomista tulevaan. Täysikuu 27.4. voi näyttää millaisia energioita on luvassa seuraavaan vuoteen. Alitajuinen maailma voi olla melko eläväinen ja unensaanti voi olla vaikeaa parin viikon ajan. Energian purkaminen liikkumalla on eduksi.

Kaksoset ovat toimintatarmoa täynnä. Yhdistämällä liikkumiseen musiikin voi auttaa purkamaan hermostollista jännitettä.

Ravut voivat kokea uuden alkamisen jännitteitä uran ja julkisen identiteetin alueella. Tämä voi olla merkittävää aikaa, joka voi johdattaa uusien asioiden äärelle ja miettimään miten luopua vanhasta uuden tieltä. Ulkoiset olosuhteet voivat osaltaan pakottaa muutokseen. Aika voi herättää pelkojakin, mutta ne hävenevät kunhan muutoksen tarpeellisuus ilmenee kokonaan.

Leijonat voivat kokea polttavaa tunteiden ilmaisemisen tarvetta. Työelämässä koettu pitkäaikainen muutosprosessi voi purkautua stressin kautta ja tulisi jotenkin purkaa. Kirjoittaminen ja epäkohtien esillenostaminen voivat olla hyvä keino purkaa jännitteitä.  

Neitsyillä uusia aluevaltauksia tehdään sinän ja minän yhteisissä kohtaamisissa ja niiden seurauksissa. Luova toiminta voi lähteä liikkeelle pakottavasta tarpeesta.   Kts lisää vuosi 2021!

Vaakat ovat kuluvan vuotensa kulminaatiopisteessä ja voivat nyt odottaa tuloksia mihin ollaan tultu. Identiteetin alueella tapahtuva muutosprosessi on loppusuoralla ja tämän uudenkuun voimalla voit oppia vielä jotain uutta itsestäsi ja löytää uusia voimavaroja.  Kts lisää vuosi 2021!

Skorpionit työskentelevät ahkerasti ja purkavat energiaansa parhaiten juuri työn tai harjoittelun kautta. Muutosprosessia vauhdittaa kumppani tai lähiympäristön tapahtumat. Yhteisissä projekteissa riittää työtä ja vastuuta.  Kts lisää vuosi 2021!

Jousimiehet voivat keskittyä luoviin toimintoihin, jos sellaista on käsillä. Nyt voi syntyä vaikka mitä. Saat nyt apua toimeliaista kumppaneista.  Kts lisää vuosi 2021!

Kauriilla on kotielämässä tehtävää. Muutosta vaativa sisimpäsi saa oikean toimintatarmo kohtauksen tänä keväänä ja haluaa uudistaa toden teolla perustuksia. Rahaakin tuntuisi olevan tehdä tarpeellisia muutoksia. Asioista voi joutua neuvottelemaan, mutta sinulta se käy.  Kts lisää vuosi 2021!

Vesimiehet etsivät yhteistyökumppaneita omiin projekteihinsa. Viestintävälineet käyvät kuumina. Sijoitustoimintaakin olisi mielessä, mutta siinä pitää nyt olla varovainen. Kts lisää vuosi 2021!

Kalat voivat olla ihmeissään kovan energialatauksen voimasta. Tuntuu että tekemistä ja ideoita tulee joka puolelta. Mihin tarttua ja mistä luopua. Toimintaa voisi ohjailla kodista käsin ja ehkä virtuaalisesti. Tästä voi syntyä uusi ansaintakeinokin. Kts lisää vuosi 2021!