Uusikuu 10.7.

       Uusikuu Rapu 10.7.


Uudenkuun kartalla on jännittäviä asetelmia. Aurinko ja Kuu Ravussa vastakkain Pluton kanssa. Tarve ilmaista tunteita ja omia kokemusperäisiä näkemyksiä suhteessa rajoittaviin ja painostaviin voimiin. Rapu voi säilöä tunteitaan pitkäänkin, mutta joskus paine kasvaa riittävästi ja purkaus tapahtuu, eikä aina niin sopivasti tai odotetulla tavalla.

Venus ja Mars Leijonan merkissä vastakkain Saturnuksen kanssa. Tämä voi merkitä myös rajoituksia suhteessa omien arvojen ja toimintatapojen ilmaisuvapauteen. Uranus purkaa tätä energiaa yllättävillä, kapinallisillakin tavoilla.

Merkuriuksen ja Neptunuksen neliö asettaa viestintään mielikuvituksellista ainesta, joka on toisaalta luovuutta ruokkivaa, mutta toisaalta myös harhaanjohtavaa. Kun muistetaan että kaikki ei ole aivan niin kuin annetaan ymmärtää ja ollaan leikkisällä mielellä niin suurta vahinkoa ei synny.

Elämämme muodostuu pienistä yksityiskohdista, jotka syntyvät tekemiemme valintojen johdosta. Kuunvaiheet säätelevät tunneilmastoa, joka vaikuttaa meissä oman reagointikykymme mukaisesti. Jokainen kuunsykli (uudesta kuusta toiseen) on mahdollisuus tutustua omiin tapoihimme reagoida.

Tätä kaikkea voi tutkia omalta astrokartalta oman syntymä-Kuun asemasta ja seuraamalla kuunvaiheiden kehitystä ja sen tekemiä suhteita omalle kartalle. Olemalla läsnä ja tietoinen omista tunteistaan ja mielentoiminnoistaan voi tehdä valintoja jotka johdattavat seuraamaan omaa sielun valitsemaa polkua.

Meissä vaikuttaa ja myös valintojamme ohjaa menneisyytemme. Olemme historiamme luomia satelliitteja ja jos emme koskaan kyseenalaista valintojamme ja niiden seurauksia, toistamme vain sokeasti ja ehdollistuneesti yleistä mantraa jonka koemme resonoivan itsessämme.

Syntyvä uusikuu tarjoaa mahdollisuuden tarkastella arvojamme ja tunteitamme haasteiden edessä. Ehkä tämä aika näyttää ainakin sen mikä ei ole arvojemme mukaista.

Ravuilla tästä alkaa koko vuoden kierto, jonka olosuhteet luovat tunnelmaa minkälaisten teemojen parissa on nyt työskenneltävä. Luultavasti tunteet ja niiden ilmaisu aidosti tulee olemaan keskeisellä sijalla tulevana vuonna.

Muut merkit voivat tarkastella uudenkuun vaikutusaluetta omalta kartaltaan. Kts. ohjeita täältä.