Uusikuu Skorpioni

Uusikuu Skorpionissa 15.11.

Skorpioni, kiinteä veden merkki, josta Kuu ammentaa seuraavaan kuukauteen pinnanalaista kätkettyä viisautta. Uusikuu saa Neptunukselta myönteistä tukea ja myös Kauriissa oleva planeettaryhmä on hyvässä asemassa. Nyt on aika etsiä itsestä rohkeutta tarkastella asioiden taustalla olevia tekijöitä, kurkistaa pinnan alle.

Keskusteluilmapiiri on edelleen melko kaoottinen. Kommunikointi on monisävyistä ja myös helposti väärinymmärrettävää.

Hengelliset opit voivat olla näinä aikoina asenteellisten hyökkäysten kohteena. Toisaalta myös erilaiset salaliittoteoriat ovat esillä.

Venus, kirkas aamutähtemme on tiukassa paineessa, jossa testataan arvoja ja todellisia tarpeitamme. Nyt joudumme punnitsemaan ja valitsemaankin erilaisten asioiden välillä. Tulevan suunnan määrittelee se kenen sääntöjä lähden noudattamaan. Kuuntelenko omaa sydämen ääntä (jos se on löytynyt) vai onko pakko tehdä kompromisseja, jotta kulissit pysyvät pystyssä?

Voit verrata uudenkuun karttaa omaan syntymäkarttaasi. Lue lisää täältä...

Tästä alkaa Skorpionin koko vuoden mittainen sykli, ja nämä teemat ovat vahvasti esillä koko kauden. Lue lisää täältä........

Jousimies on vuoden loppuvaiheessa ja viimeistelee asioita ja luo suunnitelmia visioiden uuteen kauteen, joka alkaa vahvasti joulukuussa.

Kauris on myös käännekohdassa kun Saturnus ja Jupiter poistuvat Vesimiehen merkkiin joulukuussa.

Vesimies sen sijaan pääsee uusiin kuvioihin ja sosiaalisen elämän rientoihin toden teolla tulevina vuosina.

Kalat jatkaa vielä oppikoulua Neptunuksen kanssa. Tämä uusikuu tuo uusia mahdollisuuksia toteuttaa luovaa toimintaa.

Oinas ja muutkin johtavat merkit voivat alkaa huokaista myös helpotuksesta, kun pitkään Kauriissa ollut planeettakuvio poistuu. Pluto jää vielä viimeistelemään muutosprosesseja.

Härkä jatkaa oppikoulua Uranuksen kanssa, joka myös Skorpioniin heijastelee. Härän hengellinen puoli on nyt avautumassa ja siihen kannattaa etsiä tukea ja opastusta, jotta uudet oivallukset eivät pelota. Tämä uusikuu voi avata uusia suhteita.

Kaksosille tämä uusikuu tuo uusia kontakteja työelämässä. Perhe- ja rakkauselämä voi olla haasteiden alaista, valintoja tulee tehdä.

Rapu voi myös alkaa valmistautua helpompaan tulevaan vuoteen. Tämä uusikuu voi olla erityisen luovan toiminnan aikaa. Romantiikkaakin on tarjolla tai voit sitä itse tarjoilla. Kodin ja ammattielämän piirissä painetta ehkä oman vastuullisen roolisi myötä.

Leijonan koti- ja ammattielämä voi olla aktiivisena tapahtumien kenttänä tämän uudenkuun aikana. Työ voi tarjota tavallista enemmän haastetta, joka voi purkautua kodin ihmissuhteisiin.

Neitsyt on vielä uuden kauden alkutaipeleella ja nyt on hyvä aika solmia suhteita, jotka edistävät omaa toimintaa. Liika sinisilmäisyys voi aiheuttaa harmia, joten kaikkea ei kannata uskoa. Lue lisää täältä...

Vaaka on juuri aloittanut vuoden mittaisen syklin ja joutuu heti testiin ja valintojen eteen. Nyt kannattaa punnita tarkoin, koska tarjolla on myös sellaisia mahdollisuuksia jotka eivät palvele omia arvojasi. Lue lisää täältä.....