Uusikuu Vesimies

             Uusikuu Vesimies 11.2.2021


Helmikuinen uusikuu syntyy Vesimiehen merkissä, jossa on lisäksi perääntyvä Merkurius, Venus, Jupiter ja Saturnus. Oikea tiimikokous, yhdistystoiminnalle ominaisessa merkissä. Mars ja Uranus Härässä toimivat haastajina Härän merkistä käsin.

Vesimieheen liitetään edistyksellinen älykkyys, joka voi ilmetä monin eri tavoin ja voimme kokea sen ilmentämät asiat monella tapaa. Edistyksellinen älykkyys voi näyttäytyä toisille jopa hulluutena, koska ei vielä ymmärretä tietynlaista olomuotoa. Vesimies on useasti edelläkävijä, valonkantaja joka joutuu avaamaan tietä ja voi siksi kokea itsensä usein ulkopuoliseksi.

Tämä uusikuu ilmentää edelläkuvattua edistyksellisyyttä jollain tavalla. Virtuaalinen todellisuus on monella taholla tullut jäädäkseen. Opiskelemme, teemme työtä ja viihdytämme itseämme ja muodostamme uusia ihmissuhteita digitaalisten kanavien kautta. Tämä kehitys voi saada uutta virtaa tavoittaakseen entistä laajempia kansankerroksia. 
Myös ns. yliaistilliset kyvyt kuten telepatia ja hengelliset kokemukset voivat olla entistä usemman koettavissa. Jossain tapauksessa impulssit voivat ilmetä hermostuneisuutena ja mahdollisesti unettomuutena. Aistit voivat olla yliherkkänä, mutta kaikki eivät välttämättä tiedosta syytä. Kts.lisää täältä!

Oinaat edistyvät verkostoitumisessa erilaisten ryhmätoimintojen parissa. He ovat jo suuntautumassa tulevaan kauteen ja voivat toimia visionääreinä uusien suunnitelmien suhteen.

Härät kunnostautuvat ammatillisten pyrkimysten kautta ja voivat ideoida uusia innovaatioita, jotka edistävät heidän uraansa. He ovat myös valmiita luovuttamaan työnsä tulokset laajempaan käyttöön. 

Kaksoset opiskelevat innolla virtuaalitekniikoiden parissa ja voivat rakentaa erilaisia palveluja verkkoon.

Ravut voivat keskittyä ottamaan vastaan yliaistillisia viestejä. Heidän tunnemaailmansa voi olla melkoisen aktiivista ja aiheuttaa ylireagoimista jos ei aina osaa erottaa omia tunteitaan toisen virittämistä tiloista.

Leijona keskittää voimansa ohjaamaan ryhmiä virtuaalisten kanavien kautta ja kehittää uusia aluevaltauksia. Hänellä on myös näytön paikka kuluvan vuoden projektin osalta. Nyt olisi hyvä aika tuoda esille jotain näytettävää jos aikoo niin tehdä tänä vuonna.

Neitsyet kouluttautuvat käyttämään digitaalisia kanavia oman työnsä hoitamiseksi. Kts. lisää vuosiennusteesta!

Vaaka etsii virtuaalimaailmasta viihdykettä ja luovaa toimintaa. Hän voi myös itse olla toteuttamassa luovaa projektia. Kts. lisää vuosiennusteesta!

Skorpioni varustaa kotiaan erilaisilla digitaalisilla laitteilla, viihde- tai turvallisuusmielessä. Hän voi myös työskennellä tällaisen työn parissa muiden kodeissa.  Kts. lisää vuosiennusteesta!

Jousimies käyttää sujuvasti digitaalisia laitteita viestinnän apuna. Kevät voi olla kiihkeää aikaa tällaisessa työssä.  Kts. lisää vuosiennusteesta!

Kauris on voinut olla rakentamassa virtuaalista verkostoa, joka näkee tämän uuden kuun myötä päivänvalon. Kts. lisää vuosiennusteesta!

Vesimies on tietysti elementissään ja kaiken keskiössä uusine ideoineen ja keksintöineen. Kts. lisää vuosiennusteesta!

Kalat Rapujen lailla voi odottaa aistiherkkyyden alitajuiselle ja kosmiselle viestinnälle korostuvan. Hyvää aikaa tehdä mentaalisia harjoitteita, rauhoittaa ulkoinen tietotulva ja keskittyä sisäiseen viestintään.