Vesimies 2021

Vesimies 2021


Tämän merkin uusi kausi alkaa heti voimakkaissa energioissa. Tuleva vuosi tarjoaa monia eri mahdollisuuksia tehdä erilaisia suuntauksia elämässään. Sosiaalisia kontakteja luodaan ja vastuullisia tehtäviä on tarjolla. Vetovoimasi on huipussaan ja voit sitä hyödyntäen luoda aivan uudenlaisia urasuunnitelmia, jos vain rohkeutta riittää. 

Mars identiteetin sektorilla aktivoi toimintaa ja tarvetta rakentaa pysyviä perustuksia joiden varassa uusia ideoita voidaan kehittää.  Vesimiehellä on kysyntää monella alueella tulevan vuoden aikana.
Perääntyvä Merkurius ja Venus joka on taustalla uudistumassa tuovat erilaista energiaa suhteessa merkitysten luomiseen ja omien arvostusten kohteisiin. Tämä vuosi voi nostaa esiin keskeneräiseksi jääneitä asioita, jotka tulee saattaa loppuun tai joita joutuu tarkastelemaan uudesta näkökulmasta.

Saturnuksen ja Uranuksen neliöaspektin myötä nousee esille Vesimiehen edistykselliset näkemykset, joita tulisi nyt saattaa rakentavaan muotoon. Vuosi tulee olemaan melko keskittynyt tuon teeman alle.

Maaliskuu on aikaa jolloin uusille ideoille etsitään suuntaa. Erilaiset hyväntekeväisyysprojektit voisi olla eräs varteenotettava suuntaus. Voit toimia mukana ideoimassa tapahtumaa tai etsiä omalle projektille rahoitusta sitä kautta. 

Huhtikuussa aktiviteetti lisääntyy kommunikoinnin ja liikkumisen myötä. Omia ideoita laitetaan liikkeelle ja työn alle. Vastaan voi tulla jokin este, johtuen liiasta kiireestä ja tarpeesta saada pian näkyvää. Esteet palauttavat oikeaan suuntaan.

Toukokuussa on aika pohtia ollaanko oikealla tiellä vai pitääkö jotain muuttaa. Jos olet jotain rakentamassa niin nyt on hyvä tilaisuus luoda rakenteet. Venus tulee myös esiin iltatähtenä ja nostaa esille uusia arvoja, jotka vaikuttavat uudistavasti Vesimiehenkin luovaan ajatteluun. Nyt on viimeistään aika luopua vanhoista aikansa eläneistä ohjeista ja luoda uutta. Ystävyyssuhteissa voi myös tapahtua merkittävää uudistumista.

Kesäkuu voi jo antaa lupaa matkustaa hiukan laajemmin. Matka voi olla merkityksellinen romantiikan kannalta. Toisaalta myös perheen kesken on mukavaa tiedossa. Jokin luova tilaisuus voi olla merkittävä kokemus joko tekijänä tai kokijana.

Heinäkuu on vakavan rakkauden aikaa. Parisuhteen vakiinnuttaminen voi tulla kyseeseen. Joka tapauksessa intohimoinen rakkaudentunne saa pesänrakennusvietin heräämään ja voi johtaa äkillisiinkin elämänmuutoksiin. 

Elokuussa Aurinko on pyörähtänyt vastapuolelle Vesimiehen merkkiä, Leijonaan. Nyt on aika julkistaa omia pyrkimyksiä, joihin on tänä vuonna satsannut. Onko se jokin luova teos, työsaavutus jonka parissa on pitkään ahertanut tai vaikka ihmissuhde joka nousee uudelle tasolle. 
On myös aika sovittaa muiden näkemykset omiin vastaaviin ja pyrkiä kompromissiin. Tämä voi olla haasteellista aikaa jos ei ole valmis myönnytyksiin.

Syyskuulla on aika ottaa kritiikkiä vastaan omasta toiminnasta. Kritiikin tarkoitus on kehittää omaa toimintaa niin että se palvelee yhteistä hyvää. Riippuu kritiikin antajan tyylistä miten sen ottaa vastaan, mutta kannattaa olla ennakkoluuloton. Voit myös itse esittää jonkin projektin osalta kehitysehdotuksia hyvässä hengessä.

Lokakuu tuo tilaisuuksia osallistua sosiaalisiin tilaisuuksiin matkojen, kokousten tai seurapiiritapahtumien muodossa. Näissä kemuissa voit esitellä sosiaalista puoltasi ja mahdollisesti edistää omaa asemaasi tulevia tehtäviä silmälläpitäen.

Marraskuussa on syvällistä Skorpioni energiaa jolloin voi tulla tilaisuuksia saada ideoita uusiin projekteihin tulevaan kauteen. Voit tavata merkittäviä innostavia tyyppejä, jotka innoittavat omaa luovuuttasi. Voit myös keksiä aivan uuden tavan hankkia elantoa ja yllättää muut ja vaihtaa maisemaa. Nyt ei ole kuitenkaan uuden ajan alku, mutta siihen voi löytää siemenen. Jokin vastuullinen toiminta voi tuoda lisätyötä kodin/ammatin parissa.

Joulukuussa energiat ovat keskittyneet Vesimiehen yhteistyö- ryhmän luovuus sektorille. Yhteisöllinen, aatteellinen toiminta voi innoittaa. Tarve toimia paremman huomisen puolesta voi vetää puoleensa. Tässä voidaan palata alussa olevaan ideaan hyväntekeväisyys tapahtumasta. Nyt voi olla aika kerätä satoa sen kaltaisesta toiminnasta ja siirtää sitä eteenpäin.

Tammikuu on palautumisen aikaa, jolloin on aika tarkastella vuoden aikaisia saavutuksia. Mitä ottaa mukaan uuteen kauteen ja mistä voi ja pitää luopua. Venus on tullut vaiheeseen jolloin se näennäisesti perääntyy n. 40 vrk. Arvomaailman uudelleen arviointi on tänä aikana edullista tehtävää. Vesimiehelle tämä voi merkitä oman sisimmän ja alitajuisen maailman tutkiskelua. Millaisia arvoihin vaikuttavia asenteita siellä on piilossa. Nyt on hyvä aika puhdistautua niistä ja lähteä uuteen kauteen uusin ajatuksin.