2020

Vesimies ja Leijona 2020


Vuosihoroskooppi kesäkuun loppuun.

Tänä keväänä näillä merkeillä aktivoituu ennenkaikkea 12/6 alueiden teemat karttaympyrällä. Molemmilla on suuria suunnitelmia ratkaista joko omia tai maailmanlaajuisia ongelmia. Leijona voi kokea painetta työ/terveys sektorilla ja Vesimiehen pitää miettiä miten ratkaista yhteisön hyvinvointiin liittyviä ongelmia.

Venus Vesimiehessä antaa Vesimiehille kevään aikana vetovoimaa luoda suhteita hankkeidensa eteenpäin viemiseksi. Leijonan puolella apu tulee kumppanin taholta, suhteita voidaan luoda vakavassakin mielessä.

Uusikuu 24.1. tapahtuu Vesimiehessä, joka aktivoi nämä merkit uusiin hankkeisiin. Uranuksen neliö tuo uudistuksiin oman erikoisen ja ehkä ennalta-arvaamattoman ja innovatiivisen osansa. Nyt pitää ajatella luovasti ja sitähän molemmat merkit osaavat. Vesimies intuition ja Leijona luovan toiminnan kautta.

Omiin ja muiden resursseihin liittyy nyt selviteltävää. Suuria suunnitelmia on, mutta mistä varat? Kannattaa selvitellä kaikki tukea myöntävät tahot, jos sieltä löytyy apua. Raha-asioissa kannattaa nyt olla tarkka ja tehdä selvät sopimukset. Mihinkään epäselvään ja liian hyvältä näyttävään ei kannata satsata.

Helmikuun uusikuu 23.2. Kalojen merkistä kohdistaa ajatukset omiin/yhteisiin resursseihin. Taloudenpidossa voi olla haasteita, mahdollisia perintätoimia voi esiintyä. Raha-asioissa voi olla sekaannuksia, joita on tehty aiemmin ja niitä pitää nyt alkaa hoitaa. Myös myönteisiä talous-uutisia voi tulla yllättävältä taholta.

Suhdetoimintaa työmatkojen puitteissa.

Kevään elävöittävää energiaa pursuaa näille merkeille tiedonvälittämisen alueelle. Opiskelu, matkailu ja kommunikaatio niin koti- kuin ulkomailla on esillä heti maaliskuun vaihtuessa huhtikuuhun. Leijonilla on voimakkaita urapyrkimyksiä aivan stressaantumiseen saakka. Nyt kannattaa valita mikä on tärkeintä eikä ahnehtia kaikkia töitä mitä vain tarjotaan.

Menestystä työn ja ammatin kautta, yllättävästikin.

Vesimiehillä on alkamassa parin vuoden kuntokuuri Saturnuksen tullessa vaatimaan rajoja toiminnalle. Lisävastuuta voi myös toisille olla tulossa, riippuen syntymäkartan lupaamasta. Lisävastuu voi aiheuttaa kodin piirissä mullistuksia. Tai muutokset kodissa voivat tuoda lisävastuuta, ehkä vanhemmuutta.

Myös Leijonilla Saturnus vaikuttaa mutta lähinnä puolison, asiakkaan tai yleisön kautta.

Huhtikuu tuo uusia kuvioita koti/ammattialueelle, jossa jo on koettu yllätyksiä. Kommunikaatio voi osin olla rohkeaa ja aloitteellista ja paljastavaakin.

Romantiikka voi tulla kuvioihin toukokuun aikana, mutta se voi olla kevyttä hauskanpitoa. Myös shoppailu voi kuluttaa varoja tavallista enemmän.

Kesäkuulle mentäessä Venus alkaa perääntymisen jolloin voi olla ihmissuhteiden inventaarion aikaa. Nyt on hyvää aikaa menä vaikka pariterapiaan. Suhteita on nyt tarjolla monesta lähteestä, ehkä kesäheilan tapaan. Leijonat viettävät aikaa ystävien kanssa tavallista enemmän ja jotkut heistä voivat tuottaa harmiakin epärehellisyydellä. Kaikkea ei nyt kannata uskoa.