Härkä

Kun kuu on Härän merkissä, sinulla on luontainen kaipuu turvallisuuteen ja mukavuuteen. Härkä on maa merkki, joten se liittyy elämän konkreettisiin, aineellisiin ja pysyviin näkökohtiin. Olet todennäköisesti havainnut, että kiinnityt helposti fyysiseen tasoon ja että löydät paljon mielihyvää siitä mitä näet, kuulet, haistat, kosketat ja maistat. Härkä on myös kiinteä merkki, mikä tarkoittaa pysyvyyttä, kärsivällisyyttä ja sitkeyttä. Tämä viittaa siihen, että luotat parhaiten olosuhteisiin jotka ovat ennustettavissa, konkreettisia ja vakiintuneita.

Tässä merkissä kuun energiat ovat erityisen vahvoja, koska on olemassa erityinen yhteys Kuun ja Härän välillä. Hedelmällisyys, ravitsemus, ravinto ja huolehtivuus ovat helpoimmin ilmaistuja. Sinulla on vaistonvarainen kyky olla yhteydessä perustavanlaatuisiin tarpeisiisi sekä käytännöllisenä luonteena tiedät miten saavuttaa ne. Sinun on helppo nauttia elämän nautinnoista, ja siihen liittyy kummallinen kyky jollakin tavalla houkutella niitä luoksesi, johtuneeko Venuksen vaikutuksesta?

On melkein kuin sinulla olisi maaginen kyky houkutella juuri sitä mitä tarvitset. Saatat huomata, että sinulla on aina tarpeeksi sitä mitä kaipaat, tai kun alat tuntea tarvetta johonkin, se synkronoidaan. Jotta nämä vaikutukset tuntuisivat mahdollisimman tehokkaasti, sinun pitäisi jakaa nämä resurssit muiden kanssa. Pian huomaat, että mitä enemmän jaat muiden kanssa, sitä enemmän saat, sen sijaan, että pelosta pidät kiinni siitä, mitä sinulla on. Paras tapa on nähdä rahat tai resurssit yksinkertaisesti elämän voiman konkreettiseksi ilmentymiksi. Sallimalla tämän energian virrata tuottaa se suurempaa runsautta vastapalveluksena.

Härkä-kuu antaa sinulle intuitiivisen kyvyn vaistota tiedostamattomasti resursseja ja kokemuksia, jotka tarvitset. Tarvitset mukavuutta ja turvallisuutta tunteiden keskittämisen kannalta. Tämä ei tarkoita sitä, että olet läpikotaisin materialistinen. Tunnet vain, että elämä virtaa paremmin sinulle, kun olet aineellisesti turvallisissa asemissa. Emotionaalinen vakaus näkyy suhteessa aineellisiin omaisuuksiin.  Kykysi arvostaa parasta laatua elämässä heijastaa myös itsearvostustasi. 

Itsearvotuksesi on yhteydessä materiaaliseen turvallisuuteen. Huomaat, että tunnet olosi turvalliseksi, kun tiedät, että hoidat itseäsi ja muita. Olet todennäköisesti vaistomaisesti tietoinen omaisuuksista (tai niiden puutteesta), ja tämä heijastaa suuresti sitä, miten katsot itseäsi. Sinulle itsetunto ja omistukset ovat tiiviisti yhteydessä toisiinsa. Ei niin, että sinulla on oltava aineellisia asioita, jotka tekevät olosi arvokkaaksi, mutta enemmän  tunnetta siitä, että kun annat itsellesi elämän nautintoja, sinä annat arvoa itsellesi joka puolestaan luo henkistä hyvinvointia. Saatat olla tyytyväinen vähään, kunhan se on laadukasta. Paras tapa kehittää itseäsi on varmistaa, että sinulla on laatua ja mukavuutta elämässäsi. Tunteellisella tasolla olet todennäköisesti lämmin, antelias ja huolehtiva. Iloitset toisten nautinnosta kun saat tarjota heille hienoja asioita, joita olet löytänyt.

Koska olet sisäisesti liitetty fyysiseen tasoon, sinulla on lisääntynyt tietoisuus kehosta ja sen aisteista. Voit helposti löytää nautintoa aistillisista asioista jotka todennäköisesti tuottavatt fyysistä iloa. Hieronta, vartalonhoito, tuoksut, hyvä ruoka tai laadukkaat materiaalit ovat nautintoa sinulle. Olet syvästi ankkuroitunut fyysiseen ruumiiseen ja nautit kaikista iloista, joita aistit voivat tuoda. Erinomainen tapa kehittää itseäsi on yhdistäää tunne ja kehollinen tekeminen. Härkä on merkki suuresta vakaudesta, kärsivällisyydestä ja sitkeydestä. Muut todennäköisesti näkevät sinut yleisesti luotettavana, lempeänä ja rauhallisena. Koska tiedostamattomat reaktiot pysyvät vankalla pohjalla, sinulla on taipumus kestää elämän myrskyjä tavallista paremmin. Niin kauan kuin elämässäsi on mukavuutta ja turvallisuutta voit hyvin. Siksi sinun täytyy kokea rakastavien suhteiden lämpöä ja turvallisuutta, jotta voit ilmaista tarpeesi jakaa elämää. Muista huolehtiminen on suuri tyydytyksen lähde. Auttaa heitä kokemaan ja arvostamaan elämänlaatua antavat sinulle paljon iloa. Tällä ominaisuudella voi kuitenkin olla kääntöpuoli. Voit pitää itsepäisesti kiinni tunteista ja olosuhteista joista olisi aikaa sitten pitänyt irottautua. Muutos voi olla sinulle tuskallista ja voit pelätä muutoksen tuomaa hetkellistä turvattomuuden tunnetta.

Ja tällöin voit toimia melko brutaalistikin ja mustasukkaisuus voi ilmetä voimakkaasti. Elämässä välttämättömien muutoskohtien edessä kannatta edetä hitaasti ja siten että luo itselle ensin turvapaikan, jossa voi rauhassa kokea olevansa suojassa ja josta käsin voi viedä muutoksen läpi ilman että jämähtää kiinni vanhaan.

Tunnettuja ihmisiä, joilla Kuu Härässä: Jouko Turkka, Sinikka Sokka, Aki Kaurismäki

Kuu Härässä
Kuu Härässä