Oma polkuni

Olen kulkenut omaa kuunpolkuani niin pitkälle että nyt on alkamassa kolmas kierros vakaassa Härän merkissä. Saan nyt luottavaisin mielin lähteä taivaltamaan polulla kohti lähestyvää satamaa. Olen jo saanut paljon vinkkejä siitä mitä kaikkea ihanaa voi vielä löytää elämään kiireisten työvuosien jälkeen. Oma polkuni on ollut vaihteleva niin koti- kuin ammattielämän suhteen ja kaikki mitä KalaKuusta sanotaan on kuin minun elämästäni. Toki omaa Kuutani värittää vielä voimakas Pluto suhde ja se on myös näkynyt monin tavoin niin suhteessä äitiin, kotiin kuin ihmissuhteisiinkin. 

Suhde astrologiaan

Astrologiasta kiinnostuin jo varhain ja luin paljon aiheesta ja laadin jopa alkeellisen kartankin jonkun ehkä naistenlehden ohjeilla ja väärällä kellonajalla kun olin saanut siitä väärää informaatiota. Myöhemmin sitten liityin astrologiseen seuraan, jossa olen jäsenenä ollut 30 v, liityin siis uuden Kuunvaiheeni alkaessa Oinaassa. Sieltä sain astrologisen kartan tulkintaan kaikena tarpeellisen ja silloin vielä piti kaikki laskea manuaalisesti. Syntymäkellonajan tarkistin sairaalasta, jossa synnyin ja mikä ihaninta sain tiedon juuri samalta kätilöltä joka minua oli ottamassa vastaan. Häneltä sain muutoinkin arvokasta tietoa syntymätapahtumasta. 

Siitä alkoi mielenkiintoinen matka horoskooppien maailmaan ja tästä kiinnostuksesta tietysti saivat osansa läheiseni ja matkan varrelle osuneet opiskelutoverini ja myöhemmin myös asiakkaat joille olen laatinut tulkintoja. Kiinnostukseni on kuitenkin kokenut erilaisia aikoja. On ollut vuosia jolloin en tehnyt tulkintoja lainkaan, mutta kaiken aikaa kiinnostus tutkia elämän mysteeriä on ollut läsnä. 

Nykyhetki

Viime vuosina olen kuitenkin löytänyt kipinää uudelleen ja olen pyrkinyt löytämään oman tavan tulkita asioita, koska olen vihdoin löytämässä oman hyvin intuitiivisenkin tavan lähestyä asioita. Astrologia on  tarjonnut itselleni sopivimman tavan pohtia elämäntarkoitusta. Olen toki tutkimusmatkallani kahlannut läpi ihmisen kasvuun ja kehitykseen perehtyneiden tutkijoiden kirjoituksia niin psykologian, filosofian kuin erilaisten hengellisten oppien muodossa. Luulen kuitenkin että astrologian ymmärtäminen kehittyy kokemuksen myötä parhaimpaan loistoonsa. Sitä kohti kuljetaan pitkin Kuunpolkua................

............................ ja toivottavasti saan jonkun muunkin tarkastelemaan omaa polkuaan Kuun valossa. 

                                                        Eija