Oma polkuni

Olen kulkenut omaa kuunpolkuani niin pitkälle että nyt on alkamassa kolmas kierros vakaassa Härän merkissä. Saan nyt luottavaisin mielin lähteä taivaltamaan polulla kohti lähestyvää satamaa. Olen jo saanut paljon vinkkejä siitä mitä kaikkea ihanaa voi vielä löytää elämään kiireisten työvuosien jälkeen. Oma polkuni on ollut vaihteleva niin koti- kuin ammattielämän suhteen ja kaikki mitä KalaKuusta sanotaan on kuin minun elämästäni. Toki omaa Kuutani värittää vielä voimakas Pluto suhde ja se on myös näkynyt monin tavoin niin suhteessä äitiin, kotiin kuin ihmissuhteisiinkin. 

Suhde astrologiaan

Astrologiasta kiinnostuin jo varhain ja luin paljon aiheesta ja laadin jopa alkeellisen kartankin jonkun ehkä naistenlehden ohjeilla ja väärällä kellonajalla kun olin saanut siitä väärää informaatiota. Myöhemmin sitten liityin astrologiseen seuraan, jossa olen jäsenenä ollut 30 v, liityin siis uuden Kuunvaiheeni alkaessa Oinaassa. Sieltä sain astrologisen kartan tulkintaan kaikena tarpeellisen ja silloin vielä piti kaikki laskea manuaalisesti. Syntymäkellonajan tarkistin sairaalasta, jossa synnyin ja mikä ihaninta sain tiedon juuri samalta kätilöltä joka minua oli ottamassa vastaan. Häneltä sain muutoinkin arvokasta tietoa syntymätapahtumasta. 

Siitä alkoi mielenkiintoinen matka horoskooppien maailmaan ja tästä kiinnostuksesta tietysti saivat osansa läheiseni ja matkan varrelle osuneet opiskelutoverini ja myöhemmin myös asiakkaat joille olen laatinut tulkintoja. Kiinnostukseni on kuitenkin kokenut erilaisia aikoja. On ollut vuosia jolloin en tehnyt tulkintoja ollenkaan joskus katsoin omaa auringonpaluutani, mutta ei muuta. En muutoinkaan ole sellainen joka ajoittaa elämäänsä kulloisenkin planeetta-aseman mukaan. 

Nykyhetki

Viime vuosina olen kuitenkin löytänyt kipinää uudelleen ja olen pyrkinyt löytämään oman tavan tulkita asioita, koska olen vihdoin löytämässä oman hyvin intuitiivisenkin tavan lähestyä asioita. Astrologia on itselle tarjonnut tavan itsetutkiskeluun. Olen toki tutkimusmatkallani kahlannut läpi ihmisen kasvuun ja kehitykseen perehtyneiden tutkijoiden kirjoituksia niin psykologian, filosofian kuin erilaisten hengellisten oppien muodossa. Olen myös aina ollut kiinnostunut ihmisen terveyteen liittyvistä kysymyksistä ja siitä miksi ihminen sairastuu. Näihinkin kysymyksiin on monia lähestymistapoja joista astrologia on yksi, mutta myös homeopatia, jota opiskelin 3 v ajan, antoi aivan uuden tavan ajatella tätä puolta. 

Nyt olen tiedostamassa omaa Kuunpolkuani ja jatkan tästä omaan tyyliini ja toivottavasti saan jonkun muunkin tarkastelemaan omaa polkuaan Kuun valossa. 

                                                        Eija