Kuunvaihe nyt

Kuunvaihe nyt


      

     Astrologisesti Kuun sanotaan ilmentävän mieltä joka aineen (keho, maa) kautta välittää hengen (Aurinko) viestin. 
     Kuunvaiheet syntyvät Auringon ja Kuun suhteesta maasta havaiten. Kuu ja taivaankappaleet ovat innoittaneet aikojen

     alusta synnyttämään monia mytologioita. Kannattaa tutkia mm. omaa eepostamme Kalevalaa sillä silmällä. Näihin voi
     tutustua eri lähteistä joita internetkin on pullollaan. Itse yritän pysyä sellaisen tiedon äärellä jonka pystyn todentamaan
     ja tulkitsemaan ymmärrettävästi.


  • Uusikuu merkitsee uuden impulssin aikaansaamaa henkistä latausta, joka on lähtöisin edellisen syklin lopussa syntyneestä siemenestä. 
  • Nouseva neljännesvaihe merkitsee ulkoisen vastustuksen kohtaamista ja sen voittamiseksi tapahtuvaa toimintaa. 
  • Täysikuu merkitsee syklin idean täyttymisen aikaa, jolloin se mitä kohti alun impulssi sai meidät toimimaan, tulee ilmi ja tiedostettavaksi. Tämä kohta voi ilmetä joko onnistumisena tai epäonnistumisena. (kunhan muistetaan että vastoinkäyminenkin on väärinymmärretty onni ;)). 
  • Laskevan neljänneksen aikana syklin aikana tiedostettu ja opittu voidaan jakaa ja synnyttää uusia siemeniä seuraavaa sykliä varten.


Aion tällä sivulla luoda katsauksia kuunvaiheisiin aina niiden ollessa ajankohtaisia.  Jos koet aiheen kiinnostavaksi voit myös jakaa linkkiä sivuista.


Täysikuu 27.4. 

Täydenkuun vaihe Skorpionissa nostaa tietoisuuteen jotain salattua, syvällistä, joka voi saada aikaan eritasoisia valaistumiskokemuksia riippuen omasta kehitysvaiheestamme.

Täysikuu aktivoi myös Uranus/Saturnus aspektia, joka ilmentää ajassa elävää muutosprosessia. Ehkä näemme näinä päivinä edistyksellisiä askeleita uuden tietoisuuden kasvusta?Jos haluat tietää oman kuunvaiheesi ja tulkinnan siitä voit tilata sen tilaussivulta.