Kuunvaihe nyt


Astrologisesti Kuun sanotaan ilmentävän mieltä joka aineen (keho, maa) kautta välittää hengen (Aurinko) viestin.   Kuunvaiheet syntyvät Auringon ja Kuun suhteesta maasta havaiten. Kuu ja taivaankappaleet ovat innoittaneet aikojen  alusta synnyttämään monia mytologioita. Kannattaa tutkia mm. omaa eepostamme Kalevalaa sillä silmällä. Näihin voi    tutustua eri lähteistä joita internetkin on pullollaan. Itse yritän pysyä sellaisen tiedon äärellä jonka pystyn todentamaan   ja tulkitsemaan ymmärrettävästi.

  • Uusikuu merkitsee uuden impulssin aikaansaamaa henkistä latausta, joka on lähtöisin edellisen syklin lopussa syntyneestä siemenestä. 
  • Nouseva neljännesvaihe merkitsee ulkoisen vastustuksen kohtaamista ja sen voittamiseksi tapahtuvaa toimintaa. 
  • Täysikuu merkitsee syklin idean täyttymisen aikaa, jolloin se mitä kohti alun impulssi sai meidät toimimaan, tulee ilmi ja tiedostettavaksi. Tämä kohta voi ilmetä joko onnistumisena tai epäonnistumisena. (kunhan muistetaan että vastoinkäyminenkin on väärinymmärretty onni ;)). 
  • Laskevan neljänneksen aikana syklin aikana tiedostettu ja opittu voidaan jakaa ja synnyttää uusia siemeniä seuraavaa sykliä varten.


Aion tällä sivulla luoda katsauksia kuunvaiheisiin aina niiden ollessa ajankohtaisia.  

Täältä näet myös Mayapäivien jakson.


Täysikuu Skorpioni 16.5.2022


Täysikuu on täydellinen kuunpimennys, jonka kokonaisvaihe on näkyvissä kaikkialla Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä osissa Eurooppaa ja Afrikkaa.

Kartalla on sekä jännitettä että suotuisaa kulmaa planeettojen kesken. Saturnus on neliöaspektissa täysikuun tekijöihin yhdessä asteroidi Vestan kanssa. Sen sijaan Pluto sekä Mars/Neptunus ovat suotuisissa asemissa Aurinko/Kuu oppositioon.


16.5. Kuu siirtyy Jousimieheen iltapäivällä.
18.5. Kuu siirtyy Kauriiseen iltapäivällä.
20.5. Kuu siirtyy Vesimieheen iltapäivällä.
21.5. Aurinko siirtyy Kaksosiin aamulla.
22.5. Kuu siirtyy Kaloihin illansuussa.
23.5. Merkurius peräytyy Härkään. 
24.5. Kuu siirtyy Oinaaseen iltayöllä. Mars siirtyy Oinaaseen.
27.5. Kuu siirtyy Härkään aamulla.
29.5 Kuu siirtyy Kaksosiin illalla.
30.5. Uusikuu Kaksosissa. Siitä lisää kun ajankohtainen.Jos haluat tietää oman kuunvaiheesi ja tulkinnan siitä voit tilata sen tilaussivulta.


Voitko hyväksyä tämän hetken olevaisuuden ja olla sekoittamatta sitä tarinaan jonka mielesi on luonut sen ympärille? Eckhart Tolle-