Kuunvaihe nyt


Astrologisesti Kuun sanotaan ilmentävän mieltä joka aineen (keho, maa) kautta välittää hengen (Aurinko) viestin.   Kuunvaiheet syntyvät Auringon ja Kuun suhteesta maasta havaiten. Kuu ja taivaankappaleet ovat innoittaneet aikojen  alusta synnyttämään monia mytologioita. Kannattaa tutkia mm. omaa eepostamme Kalevalaa sillä silmällä. Näihin voi    tutustua eri lähteistä joita internetkin on pullollaan. Itse yritän pysyä sellaisen tiedon äärellä jonka pystyn todentamaan   ja tulkitsemaan ymmärrettävästi.

  • Uusikuu merkitsee uuden impulssin aikaansaamaa henkistä latausta, joka on lähtöisin edellisen syklin lopussa syntyneestä siemenestä. 
  • Nouseva neljännesvaihe merkitsee ulkoisen vastustuksen kohtaamista ja sen voittamiseksi tapahtuvaa toimintaa. 
  • Täysikuu merkitsee syklin idean täyttymisen aikaa, jolloin se mitä kohti alun impulssi sai meidät toimimaan, tulee ilmi ja tiedostettavaksi. Tämä kohta voi ilmetä joko onnistumisena tai epäonnistumisena. (kunhan muistetaan että vastoinkäyminenkin on väärinymmärretty onni ;)). 
  • Laskevan neljänneksen aikana syklin aikana tiedostettu ja opittu voidaan jakaa ja synnyttää uusia siemeniä seuraavaa sykliä varten.
Aion tällä sivulla luoda katsauksia kuunvaiheisiin aina niiden ollessa ajankohtaisia.  
Täältä näet myös Mayapäivien jakson.


Täysikuu Vesimies 12.8.2022 

Kartalle muodostuu T-risti Aurinko-Kuu/Saturnus, sekä Mars Uranus/Kuunsolmu kärkenä.

Venus on siirtynyt Leijonan merkkiin oltuaan vastakkain Pluton kanssa. Voimakkaiden tunnekokemusten jälkeen on aika ladata akkuja. Venus on matkalla Auringon taa näkymättömiin joulukuun alkuun saakka.

12.8. Täydenkuun vaihe aamuyöllä.

14.8. Kuu Kalat iltayöllä.

17.8. Kuu Oinas aamulla.

19.8. Kuu Härkä iltapäivällä.

20.8. Mars siirtyy Kaksosten merkkiin. Katso lisää
        Marsin vaiheista.

22.8. Kuu Kaksoset aamuyöllä.

23.8. Aurinko siirtyy Neitsyeen merkkiin.

24.8. Kuu Rapu iltapäivällä.

27.8. Kuu Leijona aamuyöllä. Myöhemmin aamulla
         uusikuu Neitsyen merkissä. Tästä  lisää  kun
         ajankohtainen.


Jos haluat tietää oman kuunvaiheesi ja tulkinnan siitä voit tilata sen tilaussivulta.Voitko hyväksyä tämän hetken olevaisuuden ja olla sekoittamatta sitä tarinaan jonka mielesi on luonut sen ympärille?   -Eckhart Tolle-