Mars ja sen vaiheet

Marsin syklin kuusi vaihetta

Alkuvaihe: hedelmöitys,  itämisvaihe, raskaus ja muodonmuutos

Synodinen sykli alkaa  oppositiosta.
Alkuvaihe on alustava vaihe juuri ennen oppositiota. Tämä on kuin ensimmäinen unelma tai visio, joka tapahtuu, kun Mars astuu seuraavan opposition merkkiin. Tänä aikana Mars aloittaa myös perääntymisen jakson. Täällä uusi arkkityyppi syntyy. 

Marsin sijainti tässä kohtaa leimaa koko syklin. Tämä vaihe symboloi syntymää, nuoruuden, kasvun ja murrosiän jaksoja.

Vaihe yksi: Syntymä / Syntyminen / Nuoruus

Tämä vaihe alkoi  kun Mars nousee vastapäätä aurinkoa. 

Marsin sijainti tässä kohtaa leimaa koko syklin. Tämä vaihe symboloi syntymää, nuoruuden, kasvun ja murrosiän jaksoja.

Vaihe kaksi: Marsin työ

Tämän vaiheen aikana kohtaamme myöhään teini-ikäisten ja nuorten aikuisten haasteita, joita kuvataan työnä tai tehtävinä. Jokainen työ kuljettaa Marsin uuteen tiedon ja suuremman kokemuksen äärelle. Tämä vaihe kuvaa, kuinka Marsin uusi ilme voi nousta vastaamaan haasteisiin. Vaiheen aikana on yleensä noin 10 Kuun ja Marsin yhtymäkohtaa, jotka valaisevat tätä Marsin matkaa iltataivaalla idästä länteen. Marsin läpi kulkemat tähtikuviot ja merkit ilmaisevat kohtaamiensa haasteiden luonteen.

Kolmas vaihe: Mars alamaailmassa

Tässä vaiheessa Mars siirtyy 15 asteen alle Auringon kanssa ja putoaa horisontin alapuolelle alamaailmaan. Tämä on paikka, jossa Mars poistuu maailman näyttämöltä ja käy läpi useita alamaailmaan sopivia aloituskokemuksia, mukaan lukien kaaos, antautuminen ja olosuhteet, jotka eivät ole kenenkään hallinnassa. Hengellisesti tämä vaihe voidaan nähdä eräänlaisena  henkisenä koettelemuksena, joka lopulta käy läpi palvellakseen ihmisiä ja suurempaa yhteisöä. Tällä hetkellä Mars on täysin näkymätön ja sijaitsee auringon toisella puolella. Tänä aikana tapahtuu Marsin ja Auringon yhtymä.

Vaihe neljä:  Marsin uudestisyntyminen ja viisauden kasvu

Tämän vaiheen aikana Mars on tuskin näkyvissä nousemassa hitaasti alamaailmasta. Kuukausien ajan Marsia on vaikea nähdä aamutaivaalla. Se liikkuu hitaasti läpi merkkien ja tähtikuvioiden. Mars saa takaisin voimaa ja kasvaa maskuliiniseen kokemukseen täydesti. Tämä vaihe päättyy Marsin sisääntuloon merkkiin,  josta matka alkoi.

Vaihe viisi: Marsin kypsyys ja vanhin tieto

Elettyään nyt pitkän elämän saavutusten, niin monien kokemusten ja ylivoimaisten initiaatioiden kera, Marsin syklin vanhempi vaihe on saapunut maaliin. Marsin nähdään nyt vähitellen kirkastumassa aamutaivaalla. Tämä vaihe edustaa  maskuliinisen arkkityypin koko matkan huipentumaa ja assimilaatiota. Marsin kypsää viisautta voidaan nyt levittää.


Nyt elämme Marsin vaiheissa seuraavanlaista aikaa:

 8.12.2022 16* Kaksoset-uusi synodinen sykli alkaa. 

7.1.2024 Mars tulee taas näkyviin Kauriin alkuasteilla.

Tästä alkaa 4.vaihe, uudestisyntymisen matka.

Mars esille

  • 7.1.  Kauris
  • 13.2. Vesimies
  • 22.3. Kalat
  • 30.4. Oinas
  • 9.6. Härkä
  • 20.7. Kaksoset, merkki josta koko vaihe alkoi