JousimiesKuu

Kuun ollessa Jousimiehessä, olet todennäköisesti luontaisen optimistinen, laajakatseinen ja positiivinen perusasenteeltasi. Jousimies on tulimerkki, mikä korostaa elämän intohimoisia, idealistisia ja luovia ulottuvuuksia. Jousimies on myös muuttuva merkki, mikä tarkoittaa, että todennäköisesti sinulla on luontainen tarve liikkeelle ja muutokselle. Kun intohimo ja liike yhdistyvät, sen ilmaisu vaatii usein vapautta.

Laajentuminen voi tapahtua monin tavoin. Toisaalta tämä kuun sijainti merkitsee rakkautta matkustamiseen ja tarvetta tutustua vieraisiin kulttuureihin. Saatat löytää matkustellen paljon, etsiä töitä ja tilaisuuksia sekä hankkia kokemuksia. Vaikka olosuhteet eivät sallisi matkustaa voit todennäköisesti helposti kuvitella itsesi kaikkialle maailmaan. Haaveilu kaukana olevista paikoista auttaa sinua sitoutumaan tarpeeseen olla vapaa. Kaikki, mikä tuo sinulle yhteyttä eksoottisiin ihmisiin ja tilanteisiin, lämmittää sydäntäsi. Vapaus kokea muita kulttuureja täyttää syvät emotionaaliset tarpeesi.

Tämä vapaudenkaipuu on erittäin voimakasta, ja voi saada sinut levottomaksi toisinaan. Et pidä tunteesta, että olet jumissa missä tahansa paikassa liian kauan, ja tarvitset erilaisia ympäristösi. Voit sisustaa kotisi tavalla mikä muistuttaa aiemmista matkoistasi tai ympäröidä itsesi esineillä, jotka muistuttavat paikoista, joissa haluaisit olla. Kun elämä muuttuu liian arkiseksi, se voi helposti masentaa. Siksi on tärkeää, että virkistät vapaudenkaipuutasi aika ajoin menemälläpaikkoihin joissa et ole ennen ollut.

Yksi tapa laajentaa horisontteia on opiskelu tai oppiminen. Tämä merkki liittyy totuuden etsimiseen ja parhaimmillaan viisauden etsimiseen. Saatat olla ikuinen opiskelija tai täyttää suuren osan ajastasi virkistystoiminnalla, jolla on myös pedagoginen puoli.

Jousimies on myös opettajan ja saarnamiehen merkki. Tarve etsiä totuutta ja viisautta voi myös johtaa rakkauteen jakaa tämä toisten kanssa. Sinulla voi olla luonnollisia lahjoja innoittaa muita löytämään omat parhaat puolensa. Saatat olla erittäin hyvä kuvailemaan eri näkökulmia, ja saatat huomata, että toiset ovat kiinnostuneita kun jaat kokemuksiasi. Suurin lahjasi on kykysi antaa toisille samat vapaudet, joita tarvitset löytääksesi oman totuuden. Olet todennäköisesti hyvä opettaja, kouluttaja tai mentori, joka perustuu kykyyn inspiroida ja innoittaa.

Käänteiseltä puolelta voi myös kokea tarpeen kertoa muille minkä uskot olevan totta ja yritää saada muutkin uskomaan sinun totuuttasi. Asenteellisuus voikin johtaa joskus fanaattisuuteen ryhtyä ajamaan jotain ideologiaa, filosofiaa tai uskontoa suurella vimmalla. Tai toisaalta löytää itsensä tällaisen liikkeen opetuslapsena.

Jousimies on merkki perimmäisistä kysymyksistä ja sinulla on todennäköisesti  filosofinen lähestymistapa elämään. Jousimies tyypit ovat pääsääntöisesti kiinnostuneempia suuresta kuvasta kuin yksityiskohdista. Lähestyminen hengellisyyteen perustuu enemmän mentaaliseen kiinnostukseen ja tiedon laajentamiseen kuin itse hengellisyyden kokemiseen sisimmässä. 

Voit myös pyrkiä laajentamaan horisontteja testaamalla itse elämän rajoja. Jousimies liittyy rakkauteen haastaa itseään ja tarpeeseen testata rajoja, mikä sinulle on mahdollista välittömästi tai fyysisesti. Vaistomaisesti vastaat kaikkiin haasteisiin, jotka testaavat sinua ja nautit valloittamisen tunteesta, kun pystyt vastaamaan haasteeseen. Voit nauttia äärimmäisistä urheilulajeista, vaikeista liikuntamuodoista tai vain pitkistä istunnoista kuntosalilla. 


Tunnettuja ihmisiä, joilla Kuu Jousimiehessä: Matti Pellonpää, Tapio Rautavaara, Hilkka Kotamäki, Pekka Ervast

Kuu Jousimiehessä
Kuu Jousimiehessä