KaurisKuu

Kuu ollessa Kauriissa, otat  luontaisesti vastuuta, olet käytännöllinen ja arvostettu alallasi. Kauris on maa merkki, joten se liittyy elämän konkreettisiin ja käytännöllisiin ulottuvuuksiin. Se on myös johtava merkki, mikä merkitsee tarvetta ryhtyä toimiin. Kun käytännöllisyys ja toiminta yhdistyvät, tavallisesti syntyy tarve hallita materiaaliresursseja.

Vastuu, ja kaikki se edellyttää, luultavasti muodostaa perustan elämääsi. Olet ehkä joutunut ottamaan vastuullisen aseman jo varhaisessa elämässä tai saanut vanhemmilta (yleensä äidiltä) voimakkaita vaikutelmia tarpeesta elää tiettyjen odotuksien mukaan elämässä. Saatat tuntea syvää velvollisuudentunnetta ympärillä olevien tukemisessa. Sinulla on todennäköisesti kyky auttaa ja vaalia toisia käytännöllisin keinoin, ja siksi sinuun ladataan odotuksia kun etsitään luottamushenkilöä.

Olet todennäköisesti itsetietoinen emotionaalisessa lähestymistavassa, ja se saattaa vaikuttaa varauksellisuutena ainakin aluksi, kunnes olet saanut luottamussuhteen toiseen jotta voit avautua. Vaikka sinulla voi olla suuri lämmin sydän, et anna sen helposti ilmetä. Tarvitset aikaa oppia tuntemaan muita ja selvittämään, miten todella tunnet heitä kohtaan.

Tämä käytännöllisyys ja varovaisuus voi kuitenkin olla myös voimanlähde. Se voi antaa sinulle vakautta ja luoda realistisen asenteen elämän tunnemyrskyihin. Läheisesi tulevat huomaamaan että olet aarre johon voi luottaa ja uskoa, olet johdonmukainen, vahva ja totta. Sinulla on luontainen kyky seurata sitä, mitä sanot, ja todennäköisesti arvostaa suuresti perheen, jatkuvuuden ja emotionaalisen sitoutumisen arvoa.

Todennäköisesti arvostat perinteitä, vakautta ja sosiaalista asemaa. Sinä vaadit muilta samanlaista vastuuta ja kykyä, jota odotat itseltäsi, ja kunnioitat ihmisiä ja tilanteita, jotka ilmentävät vakautta ja pysyvyyttä. Koet olosi varmemmaksi, kun sinulla on kiinteät rakenteet ja perustukset ympärilläsi. Täten varten voit olla jonkin verran konservatiivinen, ja voimakkaat kunnianhimoiset tavoitteet perustuvat tunnustukseen ja saavutukseen. Saavutukset ovat voimakkaita emotionaalisia valonlähteitä sinulle. Sinulla saattaa olla tarve todistaa itsesi maailmalle konkreettisena esimerkkinä sisäisistä arvoistasi.

Vaihtoehtoisesti voit kohdistaa korkeat vaatimukset myös omaan itseesi ja suorituskykyysi. Voit asettaa korkeat vaatimukset henkilökohtaiselle kehitykselle, syvällisellä rehellisyydellä ja aitoudella. Olipa keskittyminen aineelliseen tai hengelliseen, olet todennäköisesti sitoutunut varmistamaan, että saavutat itsellesi odottamasi asiat.

Olet epäilemättä hyvin kykenevä, mutta sinun on muistettava taipumus eristää itsesi liialla velvollisuudella ja vastuulla. Sinulla voi olla luontainen taipumus olettaa, että kukaan muu ei ole niin perusteellinen kuin sinä, ja voit ottaa paljon enemmän tehtäviä kuin tarvitsee pelkästä velvollisuudentunnosta ja ehkä epäluottamuksesta muiden kykyihin. Jakamalla vastuuta ja ilmaisemalla näin arvostusta muille saat enemmän arvostusta takaisin.

Olet todennäköisesti alitajuisesti huolissaan siitä, millaisen vaikutuksen teet julkisesti. Sinulla on taipumus olla tietoinen maineen ja protokollan arvosta, joten vältät kaiken julkisen toiminnan, joka voi heikentää sinua muiden silmissä. Koska tunnet hyvän maineen arvon, pyrit näyttäytymään aina hyvässä valossa. Vaikka tämä voi olla hyödyllistä maineen kannalta, se voi tarkoittaa, että vältät haasteita joiden kautta voisit laajentaa itsetuntemustasi. Voit asettaa hyvin korkeat saavutustasot itsellesi, että koet tarpeen hallita kaikkea mitä yrität lähes heti, kun aloitat. Sen sijaan, että oppisit kokeilun ja virheen läpi, teet vain sellaisia asioita jotka tiedät varmasti osaavasi. Kun näytät muille oman haavoittuvuutesi niin ei se vahingoita sinua niin paljon kuin pelkäät, ja se voi auttaa heitä arvostamaan saavutuksiasi enemmän näkemällä sitoutumisesi korkeisiin arvoihin kovan työn avulla.

Lopuksi saattaa myös olla tarve vapauttaa vanhoja, haitalliseksi käyneitä tunteita tai tajuttomia pelkoja alitajunnan uudelleenohjelmoinnin kautta. Sinulla voi olla taipumus juuttua toistamaan samoja vanhoja tapoja ja tottumuksia. Tässä mielessä tajuttomat pelot, rajoitukset ja rajoitukset saattavat estää sinua avautumaan helposti, spontaaniin tunteiden virtaan. Vanhat tottumukset ja muistot voivat estää sinua liittymästä tähän hetkeen. Empattisten toimien lisääminen elämään voi auttaa tunnelukkojen avaamista. Tunneperäinen heittäytyminen voi avata yhteyttä muihin ja auttaa toisia ymmärtämään että sinullakin on tunteet, joskin paksun muurin takana.


Tunnettuja ihmisiä, joilla Kuu Kauriissa: Kirka Babitzin, Tuula Amberla, Rauni-Leena Luukanen

Kuu Kauriissa
Kuu Kauriissa