NeitsytKuu

Kun Kuu kohtaa käytännöllisen ja systemaattisen laadun Neitsyessä, todennäköisesti arvostat rakenteita, organisaatioita ja yksityiskohtia. Neitsyt on maa merkki, ja se koskee siis konkreettisia tai fyysisiä asioita. Se tunnetaan myös vaihtuvana merkkinä, joka tuntee erilaisuuden ja muutoksen tarpeen.  Sinulla on todennäköisesti luontainen tarve parantaa tai tarkentaa olosuhteita ympärilläsi. Sinulla on luontainen tieto siitä mitä pitää korjata ja miten. Kuljet aina tuntosarvet valmiina aistimaan milloin jokin asia ei toimi. Ja tämä koskee sekä itseä että ulkopuolista maailmaa. 

Neitsyt on merkki palvelusta. Olet todennäköisesti löytänyt luontaisen tarpeen vaalia itseäsi ja muita tarjoamalla käytännön palvelua päivittäisissä askareissa. Neitsyen merkkiin kuuluu nöyryys. Saatat olla melko onnellinen työskennelläsi kulissien takana. Hyvin suunniteltujen ja tehtyjen töiden antama tyydytys tarjoaa usein tarvitsemasi tuloksen. Sinun on kuitenkin huolehdittava siitä, ettet anna tämän luonnollisen vaatimattomuuden antaa muiden olettaa että sinua voi käyttää hyväksi.

Kuu viittaa siihen, miten meitä on hoidettava. Löydät taipumuksen tuntea itsesi turvalliseksi tai varmaksi tietämällä, että asiat ovat siistejä, jäsenneltyjä ja suunniteltuja. Rutiini on ystäväsi, ja tavanomaisten rutiinien luominen jokapäiväisessä elämässäsi auttaa sinua ajattelemaan entistä selvemmin. Neitsyt liittyy hygieniaan ja puhdistukseen sekä aineellisella että henkisellä tasolla. Voi olla että olet todennäköisesti hankala ja epämiellyttävä kaoottisissa ympäristöissä. Tunnet epäpuhtauksia tarkemminkuin muut. Ennen kaikkea tarvitset rauhallisen, ja hyvin järjestetyn ympäristön päästäksesi älykkääseen ajattelutilaan.

Tämä on merkki henkisestä älykkyydestä. Voit olla kirjallisesti lahjakas tai toimia hyvin viestinnän, henkilökohtaisen palvelun ja asiakassuhteiden aloilla. Olet todennäköisesti erittäin hyvä kiteyttämään asioita ja löytämään olemus jostakin muusta monimutkaisesta.

Vahvan analyyttisen kykysi vuoksi sinun on ehkä varmistettava, että tarkastelet taipumustasi olla liian kriittinen. Pyri ottamaan huomioon toisenlaisiakin mielipiteitä ja tekemään kompromissejä. Analysointikykysi on erinomainen ongelmanratkaisuun, mutta voi myös olla osa ongelmaa. Olet todennäköisesti erittäin mukautuva, mutta myös altis liialliselle huolehtimiselle. Voit helposti joutua hermostollisen jännitteen uhriksi etsimällä jatkuvasti vikoja tai pysymällä kaoottisissa ympäristöissä, jotka ylirasittavat vaistomaisia tarpeitasi. On tärkeää, että opit ottamaan tarvittaessa aikaa ja etsimään keinoja lievien hermojännitysten korjaamiseksi. Meditaatio, jooga, taistelulajit ja muut mielen ja kehon harjoitukset voivat olla erityisen hyödyllisiä. Tämä auttaa suuresti sinua pysymään keskittyneenä ja rauhallisena.

Usein hän, jolla Kuu tässä merkissä voi olla ylikriittinen itseään kohtaan. Sinun taipumuksesi kritisoida omia töitäsi voi vaikeuttaa sinua näkemästä oma todellinen arvosi. Voit aliarvioida panoksesi ja olla vakuuttunut siitä, että mitä teet, se ei ole tarpeeksi hyvä. On tärkeää, että opit tuntemaan kuinka hyödyllinen olet. Sen sijaan, että pyrkii olemaan täydellinen, huomaat, että pyrkimys parantaa asioita auttaa sinua olemaan tekemättä epärealistisia odotuksia itsestäsi.

Toisella tasolla Neitsyt liittyy kehoon ja terveyteen.  Saatat olla luontaisesti terve koska sinulla on kiinnostusta omaa hyvinvointiasi kohtaan ja huomaat, että elämä kulkee paremmin säännöllisen liikunnan ja hyvien ruokailutottumusten takia. On erittäin tärkeää, että kiinnität tarkkaan huomiota siihen, mitä teet ja syöy. Usein ne, joilla on kuu Neitsyessä, ovat hyvin herkkiä ruuansulatuksen ja hermoston osalta. Olet todennäköisesti havainnut , että sinulla voi olla ongelmia vatsasi tai hermojesi kanssa, jos menetät kosketuksen omaan kehon tarpeisiin. Puhtaiden elintarvikkeiden käyttö on sinulle erittäin tärkeä asia. Hyvän ruoan, rutiinin ja säännöllisen liikunnan avulla voit nauttia erittäin hyvästä terveydestä.

Kiinnostus terveyteen on usein melko voimakasta ja voi muodostua ammatilliseksikin. Sinulla voi olla luonnollisia kykyjä  terveyden, ravinnon ja paranemiseen liittyvien asioiden suhteen, erityisesti luonnollisten hoitojen, yrttien ja farmakologian alalla. Palvelurooli, kuten hoitotyö voi olla sydäntäsi lähellä. Tavoitteiden löytäminen on tärkeää. Kaikki aktiviteetit, joiden avulla voit yhdistää luontaisen käytännöllisyytesi, hyvän mielen ja palvelutyön , voivat toimia hyvin.

Sinulla on synnynnäinen kyky tarjota apua muille, sekä että taitoa ratkaista ongelmia. Sinun oma henkilökohtainen onnesi on löydettävissä tasapainosta mielen ja kehon välillä, tietäen, milloin on aika käsitellä tietoja ja koska on aika rentoutua. Maltillisuuden polku todennäköisesti sopii sinulle parhaiten, ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia elämästä, hyvästä terveydestä, tekemällä niitä yksinkertaisia asioita, jotka tekevät jokapäiväisistä elämyksistä luonnollisemman ja järjestäytyneemmän.

Tunnettuja ihmisiä, joilla Kuu Neitsyessä: Harry Harkimo, Vesa-Matti Loiri, Veijo Meri  

Kuu Neitsyessä
Kuu Neitsyessä