OinasKuu

Oinas on tulimerkki, joka ohjaa impulsseja, aloitteellisuutta ja toimintaa. Siksi olet todennäköisesti parhaimmillasi, kun osallistut jännittäviin, haastaviin tai uusiin kokemuksiin - mikä antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista rohkeaa, ennakkoluulotonta puoltasi. 

Oinas on myös johtava merkki, joka korostaa tarvetta toimia. Voit kokea itsesi dynaamisena, aloitteellisena ja itsenäisyyteen pyrkivänä yksilönä. Tunneilmaisu kumpuaa omakohtaisista kokemuksista ja viettimaailmasta ja mielihalut voivat joskus olla määräävän pakottavia. 

Tämä on merkki tunteiden itsenäisyydestä. Hyvin todennäköisesti odotat paljon innostusta, elävää elämää ja vapautta ihmisiltä elämässäsi. Voit olla nopea reagoinniltasi, valmis antamaan anteeksi mutta myös helposti satuttamaan toista äkkipikaisilla lausahduksilla, joita ei helposti saa takaisin.

Nautit omasta tilasta ja reviiristä ja tunnut jääväsi loukkuun, jos muut yrittävät rajoittaa sinua. Voit myös olla epämiellyttävä sentimentaalisissa kohtauksissa, mitä pidät heikkouden merkkinä. Sinulla on luontainen soturityyppinen laatu, mikä tarkoittaa, että haluat käsitellä suoraan sitä, mikä on. Et arvosta sosiaalisia hienouksia, joilla yritetään peittää todelliset tunteet. Sinulla on kyky kestää vaikeuksia ja kieltoja silloin, kun se sopii sinun tarkoitukseesi ja odotat yleensä muilta samaa.

Sinulla on kyky saada esille vaistomaisesti tarvittavat sisäiset resurssit. Kun haluat tavoitella jotain, voit tehdä niin melkein sotilaallisen kaltaisella tarkkuudella poistamalla kaikki häiriötekijät pyrkimyksessäsi saavuttaa tavoite. Sinulla on temperamentti, joka menestyy kovaa työtä ja sitkeyttä vaativissa tehtävissä. Tyyli jolla lähestyt näitä tavoitteita, voi olla melko alkukantaista. Silti sinulla voi olla vaikeuksia päättää, mitä aloitat, koska niin monet impulssit vaativat toimintaa.

Voit olla edelläkävijä, omaten vaistomaisia impulsseja joiden avulla voit tehdä ennennäkemättömiä asioita. Sinulla voi olla erityinen taipumus ideoida ja tunnistaa potentiaalisia mahdollisuuksa. Sinun emotionaalinen luonteesi on  sellainen, että tunnet eläväsi energisemmin, kun aloitat jotain uutta. Olet nopeasti reagoiva, kärsimätön ja innostunut, joten se soveltuu erinomaisesti itsenäiseen ammatinharjoittamiseen. Olet hyvin energinen ja turhaudut helposti jos et löydä sopivaa kanavaa purkaa sitä.

Oinasta voisi pitää "Linnunradan lapsena", ja sinulla voi olla erikoinen sekoitus röyhkeyttä, viattomuutta ja herkkyyttä, mikä tarkoittaa, että sanot kaikesta mielipiteesi, vaikka sitä ei kukaan kysyisikään. Silti voit helposti loukkaantua, jos muut tekevät samoin. Voit kiirehtiä eteenpäin ja turhautua kun toiset ovat eri mieltä. Harvoin kyseenalaistat tien edessä. Vahva tahto voi olla joissain tilanteissa etu, mutta myös ansa. Voit kokonaan aliarvioida niiden monimutkaisempien tunnevasteiden vaikutuksia , jotka saattavat vahingossa vahingoittaa muita omien väärin harkittujen sanojesi kanssa. Tässä mielessä voit joskus tulla yllätyksenä niille, jotka ovat valmiita käyttäytymään laskelmoiden kanssasi, sillä sinulla on melko yksinkertainen ja tavallisesti rehellinen suhde elämään, jolle on ominaista suora ilmaisu, rehellisyys, suorasukaisuus ja vilpillisyyden puuttuminen. Voit helposti tulistua, mutta pääset sen yli nopeasti. Olet todennäköisesti mukavin niiden kanssa, jotka antavat sinun olla oma itsesi.

Oinas liittyy Marsin, sodan jumalaan. Saatat olla ajoittain aggressiivinen,  kova ja kärsimätön, kun tulee tarve saada haluamasi. Reagointi on yleensä spontaania ja suoraa. Todennäköisesti luotat helposti intuitiivisiin viesteihin ja oivalluksiin, tekemällä päätöksiä nopeasti ja siirtymällä seuraavaan asiaan, tehtävään tai ihmissuhteeseen. Tunteiden nopea vaihtuvuus voi tarkoittaa, että sinulla on taipumus hypätä asioihin, ja uusiin ystävyksiin, melko nopeasti. Teet päätökset alustavan tunteen perusteella, ja kun innostunut odotat onnea kiihkeästi. Tämä voi johtaa vääriin johtopäätöksiin, kunnes opit tasapainottamaan tämän taipumuksen esim. "nuku yön yli" metodilla.

Huolimatta kaikesta "sotaisesta" , omaat sekä jaloa henkeä että sisäistä idealistia. Tämän takia voit taistella ideoista tai ihmisistä, joita pidät sydämessäsi. Voit vähät välittää rahoista tai arvovallasta, mutta voit olla motivoitunut siirtämään vuoria, jos ihanteesi tai ihmissuhteesi on vaarassa. Sinulla on todennäköisesti korkeita ihanteita, ja uskot totuuteen ja oikeudenmukaisuuteen.

Parhaimmillaan Oinas on intohimoinen ja itsenäinen merkki. Omaat synnynnäisen tarpeen tehdä asioita omalla tavalla. Dynaamisuus on parasta ja antaa sinulle paljon energiaa toimia. Sinusta tuntuu parhaimmalta, kun saat vastata omasta elämästäsi ja toimia tavallasi. Luonnollisena edelläkävijänä osaat ennakoida tulevia suuntauksia ja vaistota niiden syntyyn sisältyvän mahdollisuuden ja omaat paljon luovaa energiaa. Rohkeutesi voi olla inspiraatiota toisille, ja koet tekeväsi hyvin asioita, kun saat ohjata energioita kohti arvokkaina pitämiesi tavoitteiden saavuttamista, jotka ovat isompia kuin itse.

Tunnettuja ihmisiä, joilla Kuu Oinaassa: Armi Aavikko, Aino Ackte, Tiina Lillak, Väinö Linna

Kuu Oinaassa
Kuu Oinaassa