Ravun uusikuu 6.7.2024

Uusikuu syntyy varhain aamulla 6.7. Suomen aikaa. Kartalla on positiivinen lataus. Merkurius on poistumassa oppositiosta Plutoon, joten tuon energian lataus on ollut sytyttämässä jotain jonka aalloilla seilaamme hyvin tunnevirittyneessä tilassa. 

Oheinen kuva kertokoon mitä uusikuu voisi merkitä. Syvällä sydämissämme asuu rakkaus. Avaamalla yhteyden sisimpäämme voimme navigoida parhaiten tässä ajassa. 

Miten koemme tämän ajan riippuu paljon siitä millainen suhde meillä on omiin tunteisiimme ja arvoihimme. Seuraammeko vain sokeasti muiden mielipiteitä vai pystymmekö elämään sydämen arvoihin pohjautuvaa elämää?

Kuun ensimmäinen neljännes 13.7. aktivoi Chironin haavoittuneen parantajan. Kriisi voi tuoda näyttää tietä omiin tunteisiin ja auttaa parantamaan haavoja.

Venus on juuri noussut ilmentymään iltataivaalla ja kohtaa aluksi perääntyvän Neptunuksen suotuisissa merkeissä ja seuraavaksi asettuu Pluton kanssa vastakkain.
Venus ilmentää arvojamme ja se on iltatähtivaiheessaan oppimassa uusia tapoja ilmaista syvimpiä toiveitamme ja tarpeitamme. Me opimme hänen myötään.

Mars sen sijaan on tulossa näkymään aamutaivaalla ja on lopettelemassa omaa vaihettaan saapuen Kaksosiin 20.7., merkkiin jossa aloitti syklinsä elokuussa 2022.

21.6. kuu tulee täyteen vaiheeseen toistamisiin Kauriissa. Siitä lisää kun vaihe on ajankohtainen.