Astrologinen perustulkinta


Tulkinta alkaa kartan kokonaisnäkymästä. Miten kartan tekijät ovat asettuneet karttaympyrälle ja  millainen tunnelma syntyy ensinäkemältä.

Perustulkintani käsittää Auringon ja Kuun sekä kuunvaiheet ja Aurinkokuntamme planeetat Merkurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus ja Neptunus. Otan mukaan myös Pluton, joka muutama vuosi sitten määriteltiin kääpiöplaneetaksi. Asteroideista tarkastelen myös Khironin. Kuunsolmut ovat tärkeä tulkinnnan kohde myös.

Kaikki tulkinnat ovat aina yksilöllisiä ja mitään tarkkaa rakennetta ei etukäteen voi laatia. Itselle muodostuu heti kokonaisuuden nähtyäni jokin mielikuva, mistä lähteä liikkeelle. Joskus se on Aurinko, toisinaan Nouseva merkki, joskus voi Venuksen asemasta lähteä liikkeelle koko karttaa avaava tulkinta.

Mitä sitten voit odottaa tulkinnalta?
Astrologiset tekijät osoittavat millaista energiaa käytämme eri tilanteissa. Tavallisesti kartalta on löydettävissä jokin punainen lanka, johon kaikkien muiden tekijöiden suhteet antavat joko tukea tai esteitä, joiden tehtävä on opettaa jokin tärkeä asia, jonka sisäistämällä pääsee helpommin eteenpäin. 

Millaisella polttoaineella käymme (Aurinko) ja mitä se tarvitsee palaakseen tasapainoisesti.  

Tunnekäyttäytyminen (Kuu). 

Mitä arvostamme ja millaisia valintoja teemme ? (Venus).

Miten ajatteluprosessimme toimii? (Merkurius)

Mikä saa meidät toimimaan? (Mars

Miten toimimme sosiaalisissa suhteissa? (Jupiter)

Mikä on suhteemme auktoriteetteihin? (Saturnus)

Sielun polun opetukset (Kuunsolmut).

Horoskoopin huoneet osoittavat olosuhteet eri toiminnoille.