Venus vaiheineen

Venuksella on mielenkiintoiset vaiheet. Venuksen palaaminen takaisin samaan paikkaan horoskoopissa ja samaan paikkaan suhteessa aurinkoon kestää 8 vuotta, johon aikaan sisältyy 5 synodista jaksoa. Yksi jakso kestää 19 kk. 

Näihin vaiheisiin liittyy myyttinen tarina, jossa Venus aamutähtenä laskeutuu Kuun yhtymien myötä aliseen ja kokee transformaation. Siellä ollessaan on toinen yhtymä Auringon kanssa (vastaa täysikuuta).  Iltatähtenä esiintyessään Venus nousee ylös Kuun yhtymien myötä ja syklin lopulla on peräytymisvaihe jonka alkupuolella yhtymä Auringon kanssa. 

Näin muodostuvat Venuksen vaiheet, joita tässä tulkinnassa tarkastellaan suhteessa syntymäkarttaan, unohtamatta Venuksen asemaa merkissä ja huoneessa sekä sen suhteita muihin kartan tekijöihin. 

Itselleni Venus on kartan tärkeimpiä tekijöitä. Suhtaudun siihen hyvin kunnioittavasti ja mielestäni sen tulkinta on monesti avainasemassa tarkastellessa sielun todellisia tarpeita tällä elämän polulla. 

Venuksen asema syntymäkartalla kertoo kaikesta mikä herättää arvostuksemme ja miksi. Mikä saa meidät tekemään valintoja, jotka ohjaavat meitä matkallamme täällä universumissa. 

Venus osoittaa myös miten feminiininen energia ilmenee meidän kauttamme tunnustamastamme sukupuolesta riippumatta.