SkorpioniKuu

Kuun merkki Skorpionissa merkitsee että tunnet voimakkaan tarpeen kokea intohimoisesti asioita. Skorpioni on vesi-merkki,  joka liittyy elämän emotionaalisiin, psykologisiin ja hengellisiin ulottuvuuksiin. Skorpioni on myös kiinteä merkki, joka voi ilmetä niin että kun kohdistat tunteesi haluamaasi asiaan - olkoon se ystävä / rakastaja tai ennakoitu lopputulos - olet haluton päästämään irti. Sinulle emotionaalisen hyvinvoinnin tunne tulee läheisistä ja totuudenmukaisista yhteyksistä muiden kanssa, joiden avulla voit tutustua elämän syvyyksiin. Olet intohimoinen yksilö, jolla on todellinen kyky muodostaa yhteys emotionaalisella tasolla. Etsit syvällistä läheisyyttä suhteissasi ja vaadit uskollisuutta vastineeksi.

Herkkyys ja tunteiden syvyys tarkoittaa, että kaipaat voimakkaita emotionaalisia ärsykkeitä. Joskus tunteiden voima voi olla niin voimakas, että ne voivat tuntua ylivoimaisilta. Aika ajoin elämässä saatat löytää itsesi ristiriitaistenkin tunteiden vuoristoradalla. Koska tunteet ovat osin syväjäädytetty niin sinun on vaikea saada niistä otetta. Niinpä tarvitset intohimoisia ihmissuhteita, joiden kautta saat tuntumaa itseesi ja reagointitapaasi.

Ajan myötä ja lisääntyvän itsetuntemuksen kehittyessä opit ymmärtämään tunteiden syvyyttä. Voit saada suuren käsityksen itsestäsi ja muista kehittämällä todellista herkkyyttä tunnepitoisuuksien monimutkaisuuteen. Kun ymmärrät oman luonteen syvyyttä, opit tunnistamaan todelliset motiivit myös muilta. Skorpioni on myös merkki yksityisyydestä. Sen sijaan, että annat kaikkien tietää tarkalleen, mitä olet kokenut, opit pitämään todelliset tunteet itselläsi. Jopa lähimmäisilläsi ei ehkä ole aavistustakaan henkisten myrskyjen syvyydestä, jotka piirittävät sinua, ja helpotuksesta, joka tulee silloin, kun ymmärryksen selkeä valo loistaa.

Tunnet voimakkaasti, paremmin tai huonommin. Tämä voi toisinaan vaikuttaa haavoittavalta, mutta sinun emotionaalinen kasvusi tarvitsee voimakkaita kokemuksia ehkä kipujenkin muodossa. Henkinen luonne yhdistää herkkyyden alitajuiseen tietoisuuteen, että todellinen kasvu tapahtuu vain kipujen ja muutosten kautta. Sinulla on todennäköisesti erittäin kehittynyt kyky tuntea ympäröivän emotionaalisen alitajuisen tason ja käsitellä raakaa totuutta mihin hintaan tahansa. Sinulla on taipumus selvittää, mitä sinä ja muut todella haluavat tai tarvitsevat tilanteessa, joka voi sisältää vastakkainasetteluja, mutta tuo aina totuuden valoon. Kun kohtaat asioita todellisuudesta käsin, tuo tämän valon omaan ja muuhun elämään. Synnyttämällä ja ratkaisemalla emotionaalisia kriisejä tuotat enemmän emotionaalista tai hengellistä vapautta itsellesi ja muille ihmisille.

Saatat olla taipuvainen suojelemaan omaa haavoittuvuuttasi, piilottamalla aidon syvyyden. Taipumus tukahduttaa tai piilottaa tunteet voi mennä molempiin suuntiin. Yhtäältä voit yrittää irrottautua epämiellyttävistä tunteista ja välttää olosuhteita, jotka todella saavat sinut tuntemaan.

Voit suojata itsesi intiimeiltä kohtaamisilta muiden kanssa ja löytää emotionaalisen vapautumisen fiktiivisten tai fantasiakohtaisten lähteiden kautta. Tai voit yrittää kontrolloida ja hallita toisia ihmisiä puolustaessasi herkkyyttäsi ja haavoittuvaisuuttasi. Kummassakin tapauksessa lopulta puuttuu todellinen intimiteetti, kun et anna muiden osallistua siihen, miltä tuntuu. Sinun täytyy kehittää luottamusta toisiin antamalla heidän osallistua elämääsi. Tämä tarkoittaa sitä, että kuuntelet omaa intuitiotasi, äärettömän rakastavalla sydämellä.

Tarve olla läheisissä kanssakäymisissä ja yhteydenpito toisiin on todennäköisesti jatkuva teema elämässäsi. Kun jaat suuria tunneresursseja, paljastat totuuden itsestäsi. Samalla sinä altistat itsesi syvemmälle vallan ja haavoittuvuuden tasolle. Tämä tunnelmaisuprosessi on se, mitä tarvitset ja lopulta johtaa sinut sellaiseen sisäiseen muutokseen, joka voi tapahtua vain luottamuksen ja keskinäisen läheisyyden kautta. Yhteyksien kautta ymmärrät maailmaa ympärilläsi ja löydät paikkasi siinä. Yhdistymällä ja jakamalla asioita muiden kanssa sisäinen rauha löytyy.

Olet luontainen psykologi, olet taitava tunnistamaan mitä muut todella tarvitsevat. Voit tehdä hyvää millä tahansa alalla, johon kuuluu muiden "lukeminen". Tutkiessasi omaa varjoasi opit ymmärtämään, mitä muut pitävät omastaan. Emotionaalinen rehellisyys on avainsana; kaikki tai ei mitään valmiutta elää. Suurin lahjasi on kyky tuoda valoa omaan ja muiden elämään näkemällä asiat niinkuin ne todella ovat. Autat muita muuttumaan, ja näkemään miten oppia hyväksymään itseänsä sellaisenaan.

Jos sitä vastoin valitset salailun ja kätkemisen polun, niin saat näkyviin enemmän negatiivista tai myrkyllistä potentiaalia Skorpioniin. Voit yrittää alistaa muita sen sijaan, että kohtaat pimeyttä itsessäsi. Jos näin tapahtuu, sinun on ensin muutettava kipu omassa elämässäsi ennen kuin voit vaikuttaa toisen elämään.

Kun arvostat omaa ja muden yksityisyyttä, luottamus voi kasvaa ja sinulla on harvinainen ymmärrys, joka syntyy yksinkertaisesti hyväksymällä asiat siten kuin ne ovat. Voit olla toinen, joka antautuu heidän syvimmille salaisuuksilleen ja piilotetulle tuskalleen. Kun annat heidän jakaa tarinoitaan, autat heitä parantamaan heidän tuskansa. Kun puhut heille totuudenmukaisesti, sinusta tuntuu, että voitte auttaa heitä löytämään polun muutokseen. Parhaimmillaan tietoisuutesi ihmisluonteen syvyydestä ja empatiasta muiden puolesta auttaa muita uudistamaan itsensä.

Voit omata myös hyvin kehittyneitä intuitiivisia ja psyykkisiä lahjoja. Saatat löytää itsesi kyvykkääksi tutkimaan elämän salaisuuksia, haluat tietää enemmän taikuudesta, alkemiasta tai okkultisista opeista. Tai sinulla voi olla erittäin vahva ja herkkä vaisto ja saadat tietoa piilotetuista asioista hyvin hienovaraisesti. Koska tämä merkki on voimakas muutosagentti niin luultavasti elämäsi on monien muutosten alainen, joko henkilökohtaisessa elämässä tai ammattielämän kautta osallistut esim. erilaisten kriisien hallintaan. Tämä on voimallinen Kuun asema ja vaatii paljon kantajaltaan, mutta palaute on myös mahtava.

Tunnettuja ihmisiä, joilla Kuu Skorpionissa: Heidi Hautala, Eija Ahvo, Tauno Palo

Kuu Skorpionissa
Kuu Skorpionissa