KaksosKuu


Kuu Kaksosen vilkkaassa, viestintään suuntautuneessa laadussa merkitsee että olet todennäköisesti utelias yksilö, jolla on aktiivinen ja monipuolinen mieli. Kaksonen on ilma-merkki , joka ohjaa viestintää, tietojen tai ideoiden vaihtoa ja järjestelmiä joiden rajoissa sosiaalinen organisaatio toimii. Näin ollen saatat huomata, että sinulla on luontainen tarve tietää mahdollisimman paljon ympärillä olevasta maailmasta, ja voit omata kykyjä numeroihin, puheeseen tai kirjalliseen sanaan. 

Kaksoset on myös muuttuva merkki, mikä viittaa erilaisuuden ja muutoksen tarpeeseen. Olet  helposti mukana uusissa asioissa, etsimässä stimulaatiota. Olet todennäköisesti hyvin mukautuva, ja rakastat kaikkea uutta. Voit olla vaistomainen monitoimilaite, ja voit tavallisesti liittyä moneen tehtävään samaan aikaan.  Jotta tästä ei seuraisi hermoston stressitilaa yritä välttää liikaa hajontaa, joka ei ole hyväksi mentaaliselle hyivnvoinnille.

Tämän merkin ydin on viestintä. Todennäköisesti nautit tietojen jakamisesta muiden kanssa, ja voit olla hyvin puhelias. Löydät itsesi erilaisista ryhmistä ja tilanteista joissa voi vaihtaa tietoja ja ideoita. Tieto, ajattelu ja uuden oppiminen ovat emotionaalisen hyvinvoinnin perusta. Todennäköisesti olet parhaimmillasi kun olet aktiivisesti oppimassa jotain uutta. Kaikki tieto on sinulle tärkeää, eikä sinun tarvitse tehdä syvällistä tutkimusta, jotta tuntisit itsellesi tarpeeksi. Sitten kun olet tajunnut ajatuksen tai mielipiteen perustan, saatat olla tyytyväinen ja olet valmis siirtymään eteenpäin. Kuin sosiaalinen perhonen, saatat joutua siirtymään henkilöstä toiseen, keräämällä tietoja, ideoita tai tosiasioita ennen kuin voit jakaa oppimasi muille. Sinun on tiedettävä, mitä ympärillä tapahtuu ja nautit jakaessasi muille tietoa, jota luulet muidenkin tarvitsevan.

Joskus tämä tiedon rakkaus voi ulottua juoruiluun. Sinulla saattaa olla heikkous skandaaleille, pinnallisiin uutisiin ja roskalehtiin. Haluat tietää, mitä tapahtuu muiden ihmisten elämässä. Tämä sopii hyvin sinulle, kun rakkautesi tietämykseen herättää hyvää keskustelua ja kiinnostusta ympäröivään maailmaan. Kun menet äärimmäisyyksiin, juorut voivat kääntyä sinua vastaan. Saatat huomata, että muut voivat kokea sinut epäluotettavaksi tai pinnalliseksi. Toiset voivat huomata ettei sinulle voi uskoa salaisuuksia, ja näin sinut voidaan sulkea pois heidän henkilökohtaisen elämänsä todellisista yksityiskohdista. Tai voit houkutella luoksesi henkilöitä, joita kiinnostaa vain muiden epäonnistuminen. Harkinta on tärkeä piirre kehittää kuuta tässä merkissä. Koska olet kiinnostunut kaikesta, se ei tarkoita sitä, että sinulla on oikeus levittää kaikkea tietämääsi. Tasapainoilu tiedonvälityksen ja juoruilun välillä kuuluu Kaksosen kasvupolkuun.

Sinulla voi olla erityinen kyky saada toiset tuntemaan itsensä hyviksi sen mukaan, mitä sanot. Koska tiedät, miten vaalia sanoja, saatat sanoa oikeat sanat juuri oikealla hetkellä, jotta muut saisivat jälleen elämäniloa ja valoa. Kaksonen on merkki, joka tunnetaan huumorista ja viihteestä. Voit vaistomaisesti tietää, miten pitää asioita ilmaista hauskasti. Sinulla on todennäköisesti epätavallinen kyky kääntää keskustelu, kun sitä tarvitaan elämän kirkkaammalle puolelle. Olet luultavasti myös erittäin hyvä tunteiden määrittämisessä ja analysoimisessa.. Sinulla on mahdollisuus kategorisoida kokemuksia objektiivisen tosiaseman perusteella, mutta voi olla vähemmän mukava tuntea mitä tapahtuu. Tässä mielessä voit yrittää välttää syviä tunne-elämyksiä, tuntea itsesi luotettavammaksi järkevällä tai loogisella tasolla, jossa voit analysoida tiettyä tilannetta, luokitella sen ja jatkaa. Ajan mittaan sinun on opittava syventämään emotionaalisia kokemuksiasi, jotta voit oppia, miksi tiettyjä tunteita esiintyy. Sen sijaan, että irrotat itsesi emotionaalisesta osallistumisestasi, saatat huomata, että tunteiden kokeminen auttaa laajentamaan sosiaalista ohjelmistoasi.

Sinulla voi olla vaistonvaraisia kykyjä operoida sanoilla ja numeroilla. Saatat olla hyvä pitämään kirjanpitoa tai mikä tahansa kaupankäyntiin liittyvää toimintaa. Voit myös  rakastaa kaupankäyntiä, nauttien hälinästä, joka liittyy sekä vaihtokauppaan että vähittäiskauppaan. Saatat olla melkoinen flirttailija, ja rakkaus voi siirtyä yhdestä ihailijasta seuraavaan kädenkäänteessä. Kotini on siellä missä hattuni sanotaan laulussakin ja tämä voisi olla Kaksosenkin motto. 


Tunnettuja ihmisiä, joilla Kuu Kaksosissa: Jorma Hynninen, Saima Harmaja, Liisa Akimoff

Kuu Kaksosissa
Kuu Kaksosissa