LeijonaKuu

Kuun sijanti Leijonassa antaa luontaisen tarpeen lähestyä elämää hauskan, intohimoisen ja luovan asenteen kautta. Leijona on tulimerkki, joka liittyy henkisyyteen ja inspiraatioon. Tunnepitoisella tasolla olet todennäköisesti lämmin, antelias ja luonnollisesti luottavainen. Leijona on myös kiinteä merkki, mikä tarkoittaa pysyvyyttä ja sitkeyttä. Kun rakastat, rakastat voimakkaasti. Tulimerkit tunnetaan runsaast energiastaan, ja sinä olet aina valmis loistamaan tätä runsaasti tunnepitoista lämpöä niille, joita pidät lähellä ja rakastat.

Leijonan merkkiä hallitsee Aurinko ja liittyy kuninkaallisuuteen. Sinulla on todennäköisesti luontaisesti kuninkaalisuuteen taipuva ihmisarvo, ja odotat tiettyä arvostusta ja kunnioitusta muilta. Jotka jostain syystä ovat menettäneet luottamuksesi ja arvostuksesi saavat sen myös kokea nahoissaan.

Koet voimakkaita tunteita ja usein intohimoista rakkautta, joka on ilmaistava. Leijona on dramaattinen ja luova merkki. Saatat huomata, että etsit aina tilaisuuksia luovaan ja henkilökohtaiseen ilmaisuun. Tämä voi vaihdella ollen spontaania itseilmaisua, kuten tanssia, draamaa ja muotoilua. Luovuus voi ilmetä lapsien kanssa työskentelynä. Tai yrityksen johtajana voit nähdä ideasi tulevan muotoon. Saatat huomata, että uskonnon rituaalit edustavat sinulle syvää tunnepitoista omistautumista, jotka tuovat elämääsi luovan ulottuvuuden. Mitä ikinä teet, huomaat, että päiväsi on värikkäämpiä, kun sinulla on jonkinlainen luova draivi päällä.

Leijona on romanttinen merkki. Saatat huomata, että olet erikoistunut ilmaisemaan voimakkaita tunteita toisille. On tärkeää, että voit muodostaa suhteita ihmisiin, jotka suovat sinulle hellyyttä ja hauskuutta. Tällä tasolla on erittäin tärkeää, että löydät kumppanin, joka on demonstroiva, ja kiinnittää huomiota emotionaalisiin tarpeisiisi. Olet lahjakas luomaan olosuhteita, joissa muut voivat viihtyä. Omaat luontaista karismaa, joka toisaalta voi myös etäännyttä muita, koska herätät niin suurta arvostusta. 

Leijonan merkki liittyy myös lapsiin ja onkin tärkeää olla yhteydessä omaan sisäiseen lapseen. Voit nauttia pelistä, hauskuudesta ja spontaanisuudesta ja helposti päästä lasten kanssa heidän tasollaan. Sinulla voi olla synnynnäinen ymmärrys siitä, mistä lapset tulevat ja mitä heidän todelliset tarpeensa ovat. Lasten kanssa ajan viettäminen auttaa avaamaan oman luovuuttasi ja hauskanpitoa. Viihdyttäminen hauskanpitoa ja seikkailu on kuin lääkettä sielullesi.

Leijona on myös merkki johtajuudesta. Vaistomaisella tasolla saatat tuntea, että olet täällä johtamassa muita. Voit hyvin, kun tunnet voivasi hallita tilanteita. Sinua on siunattu myös organisointi kyvyllä ja sinulla voi olla synnynnäinen ymmärrys siitä, miten tapahtuma tai tilaisuus saadaan yhdessä toimimaan. Voit luoda sosiaalisia tilanteita ja vaistomaisesti tietää, miten tuoda hauskuuden tunnelma mihin tahansa ympäristöön. Sinulla on luonnollisia johtajuutta joka innoittaa muita seuraamaan sinua. Kun johdat luottamustilasta ja hauskanpidosta, toiset pystyvät antamaan parastaan aurinkoisen aurasi ympärillä ja haluavat seurata sinua seuraavaan seikkailuun. Voit kannustaa ihmisiä yhdistämään voimansa ja sitoutumaan tiettyyn lopputulokseen samalla kun nautit toiminnasta.

Yhdellä tasolla tämä merkki liittyy ylpeyteen. Sinulla on todennäköisesti luontaisesti ylpeys itsestäsi ja haluat tehdä asioita parhaan kykysi mukaan. Ylpeys voi saada sinut tavoittelemaan suuria. Sinulla saattaa olla taipumus olla liian vaativa, että aina saat kulkea omaa tietäsi. Jos yrität johtaa muita ajattelemalla vain omia tarpeitasi tai odotuksiasi, löydät heidät kapinoimasta. Sinulla on sitten vaikeuksia saavuttaa uudelleen tunnustusta ja hyväksyntää, sillä tiimisi on kääntänyt selkänsä sinulle. Sinun on oltava varovainen, ettet anna auktoriteetin ja omanarvon tunteen johtaa itsekeskeisyyteen ja ylivaltaan. Tämä johtaa eristämiseen ja onnettomaan kokemukseen siitä, ettei sinulla ole muita ihmisiä ympärilläsi jakamaan luovia ideoitasi.

Olet luova innoittaja ja voit oman säteilevän energiasi avulla tuoda paljon valoa ja hyvää fiilistä ympäröivään maailmaan.

Tunnettuja ihmisiä, joilla Kuu Laijonassa: Liana-Kaarina, Anna-Leena Härkönen, Jussi Hakulinen 

Kuu Leijonassa
Kuu Leijonassa